Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

l/c metru pic16f84

gabrielmrc

Postări Recomandate

salut am prin casa niste pic-uri 16f84 si am dat un search pe google sa vad cam ce prot face cu ele si am gasit niste proiecte. mi-a atras atentia un l/c metru mi se pare practic e mult mai ieftin de facut decat( avand performante mai mici) un aparat prosefional .

am gasit ceva pe acest site: http://ironbark.bendigo.latrobe.edu.au/~rice/lc/ am realizat schema in prosteus sa simulez circ daca merge dar si hex-ul daca e bun.

am facut schema in proteus am simulat si mi apara doar calibrating . am gresit eu cumva m-am uitat pe schema de cateva ori dar mi se pare ok(o sa mai verifica iar mai tarziu), am sa pun si fisierul din proteus poate e cineva curios ....

daca a facut cineva o alta varianta functionala si doreste sa o impartaseasca ar fi nemaipomenit.

ori nu e suficient de bun softul pt simulare ??? dar tind sa cred ca nu ,am simulat un driver cu l298-7 pt control motoare pas cu pas

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• jean

1

• fratello

1

• gabrielmrc

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

• 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări