Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

constructie boxa 2 cai

bogdanas93

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bogdanas93

6

• ahegyes

2

• LUCI

1

• hILIE

1

Top autori în acest subiect

spune te rog, pentru difuzorul de bass: ce impedanta, ce diametru, ce putere...

care este aplicatia? incinta de casa, "pro", muzica in camera, exterior, chefuri, auditii normale, mochetata, furniruita... prezinta ce doresti sa obtii in mare... ca sa stiu ce-ti pot recomanda personal, in banii aia...

aici trebuie sa iei in seama si considerentele "estetice elementare", nu poti amesteca un difuzor cheesy, cu un tweeter cu valente pseudosemiprofesionale... nu-i un must-have, crede-ma...

asteptam raspuns cu detalii...

modificare: sa ma ierte ahegyes, scriam in timp ce raspundea dansul... i-am dat totusi send.

P.S. exclus cu desavarsire tweeter piezo de 11 lei... fa un sacrificiu si acorda-le si astora un buget mai maricel...

Link spre comentariu

spune te rog, pentru difuzorul de bass: ce impedanta, ce diametru, ce putere...

care este aplicatia? incinta de casa, "pro", muzica in camera, exterior, chefuri, auditii normale, mochetata, furniruita... prezinta ce doresti sa obtii in mare... ca sa stiu ce-ti pot recomanda personal, in banii aia...

aici trebuie sa iei in seama si considerentele "estetice elementare", nu poti amesteca un difuzor cheesy, cu un tweeter cu valente pseudosemiprofesionale... nu-i un must-have, crede-ma...

asteptam raspuns cu detalii...

modificare: sa ma ierte ahegyes, scriam in timp ce raspundea dansul... i-am dat totusi send.

P.S. exclus cu desavarsire tweeter piezo de 11 lei... fa un sacrificiu si acorda-le si astora un buget mai maricel...

in principiu doresc boxa pentru chefuri, majorate, nunti, d-astea. astept recomandari pana in 200 lei max. va multumesc.

p.s.difuzorul de bass ar avea cam 150-180w rms, e chinezarie

Link spre comentariu

Posted Image

Blue-Tech EW-12EP 75 ron bucata

Nominal Diameter(ins)12 Frequency Range(Hz)41-6K Sensitivity(db,1w/1m)90 Power Handling(w rms)110 Nominal Impedance(ohm)8 Resonance, Fs(Hz)41 Effective Piston Diameter (mm)255 Volume Vas(litres)107,6 Total Dynamic Mass, Mmt(gm)51,4 Total Q, Qts0,98 Mechanical Factor, Qms5,99 Electrical Factor, Qes1,18 BL factor, BL(Txm)8,9 Compliance, Cms(mm/N)0,3 Coil Inductance @ 1kHz, Le(mH)1,49 Baffle Cutout Diameter (mm) 278; putere recomandata:110W

La tweetere ma dau batut... daca te-ai referit la 200 ron toate 4, mi-e greu sa gasesc...

Link spre comentariu

Posted Image

Blue-Tech EW-12EP 75 ron bucata

Nominal Diameter(ins)12 Frequency Range(Hz)41-6K Sensitivity(db,1w/1m)90 Power Handling(w rms)110 Nominal Impedance(ohm)8 Resonance, Fs(Hz)41 Effective Piston Diameter (mm)255 Volume Vas(litres)107,6 Total Dynamic Mass, Mmt(gm)51,4 Total Q, Qts0,98 Mechanical Factor, Qms5,99 Electrical Factor, Qes1,18 BL factor, BL(Txm)8,9 Compliance, Cms(mm/N)0,3 Coil Inductance @ 1kHz, Le(mH)1,49 Baffle Cutout Diameter (mm) 278; putere recomandata:110W

La tweetere ma dau batut... daca te-ai referit la 200 ron toate 4, mi-e greu sa gasesc...

200 de ron o boxa, adica 2 difuzoare. bass-medii si tweeterul
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări