bogdanas93 Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 se preteaza aceste difuri pentru o boxa decenta pe 2 cai? http://www.mivarom.ro/catalog/product_info.php?products_id=2706 de joase http://www.mivarom.ro/catalog/product_info.php?products_id=3515 tweeter ma intereseaza, daca exista si alternative in acest pret. Link spre comentariu
ahegyes Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 nu merg linkurile Link spre comentariu
bogdanas93 Postat Decembrie 21, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2010 nu merg linkurile cred ca e o chestie anti reclamauitati linkurile, am introdus spatiu(nu fac reclama)http://www.miv arom .ro/catalog/product_info.php?products_id=3515http://www.miv arom .ro/catalog/product_info.php?products_id=2706 Link spre comentariu
ahegyes Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 si pentru ce vrei boxele, pentru nunti, botezuri si chefuri???? Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 spune te rog, pentru difuzorul de bass: ce impedanta, ce diametru, ce putere... care este aplicatia? incinta de casa, "pro", muzica in camera, exterior, chefuri, auditii normale, mochetata, furniruita... prezinta ce doresti sa obtii in mare... ca sa stiu ce-ti pot recomanda personal, in banii aia... aici trebuie sa iei in seama si considerentele "estetice elementare", nu poti amesteca un difuzor cheesy, cu un tweeter cu valente pseudosemiprofesionale... nu-i un must-have, crede-ma... asteptam raspuns cu detalii... modificare: sa ma ierte ahegyes, scriam in timp ce raspundea dansul... i-am dat totusi send. P.S. exclus cu desavarsire tweeter piezo de 11 lei... fa un sacrificiu si acorda-le si astora un buget mai maricel... Link spre comentariu
bogdanas93 Postat Decembrie 21, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2010 spune te rog, pentru difuzorul de bass: ce impedanta, ce diametru, ce putere... care este aplicatia? incinta de casa, "pro", muzica in camera, exterior, chefuri, auditii normale, mochetata, furniruita... prezinta ce doresti sa obtii in mare... ca sa stiu ce-ti pot recomanda personal, in banii aia... aici trebuie sa iei in seama si considerentele "estetice elementare", nu poti amesteca un difuzor cheesy, cu un tweeter cu valente pseudosemiprofesionale... nu-i un must-have, crede-ma... asteptam raspuns cu detalii... modificare: sa ma ierte ahegyes, scriam in timp ce raspundea dansul... i-am dat totusi send. P.S. exclus cu desavarsire tweeter piezo de 11 lei... fa un sacrificiu si acorda-le si astora un buget mai maricel... in principiu doresc boxa pentru chefuri, majorate, nunti, d-astea. astept recomandari pana in 200 lei max. va multumesc.p.s.difuzorul de bass ar avea cam 150-180w rms, e chinezarie Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Blue-Tech EW-12EP 75 ron bucata Nominal Diameter(ins)12 Frequency Range(Hz)41-6K Sensitivity(db,1w/1m)90 Power Handling(w rms)110 Nominal Impedance(ohm)8 Resonance, Fs(Hz)41 Effective Piston Diameter (mm)255 Volume Vas(litres)107,6 Total Dynamic Mass, Mmt(gm)51,4 Total Q, Qts0,98 Mechanical Factor, Qms5,99 Electrical Factor, Qes1,18 BL factor, BL(Txm)8,9 Compliance, Cms(mm/N)0,3 Coil Inductance @ 1kHz, Le(mH)1,49 Baffle Cutout Diameter (mm) 278; putere recomandata:110W La tweetere ma dau batut... daca te-ai referit la 200 ron toate 4, mi-e greu sa gasesc... Link spre comentariu
bogdanas93 Postat Decembrie 21, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Blue-Tech EW-12EP 75 ron bucata Nominal Diameter(ins)12 Frequency Range(Hz)41-6K Sensitivity(db,1w/1m)90 Power Handling(w rms)110 Nominal Impedance(ohm)8 Resonance, Fs(Hz)41 Effective Piston Diameter (mm)255 Volume Vas(litres)107,6 Total Dynamic Mass, Mmt(gm)51,4 Total Q, Qts0,98 Mechanical Factor, Qms5,99 Electrical Factor, Qes1,18 BL factor, BL(Txm)8,9 Compliance, Cms(mm/N)0,3 Coil Inductance @ 1kHz, Le(mH)1,49 Baffle Cutout Diameter (mm) 278; putere recomandata:110W La tweetere ma dau batut... daca te-ai referit la 200 ron toate 4, mi-e greu sa gasesc... 200 de ron o boxa, adica 2 difuzoare. bass-medii si tweeterul Link spre comentariu
bogdanas93 Postat Decembrie 21, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2010 m-am gandit sa folosesc un ew 1003 http://www.partysound.ro/difuzor-profes ... -6559.html dar nu stiu ce twitter sa folosesc.. Link spre comentariu
hILIE Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 In 200 ron cea mai buna solutie e sa cauti ceva SH, de ex pe ocazii.Cu aceasta suma o sa reusesti sa construiesti doua pocnitori si nimic mai mult. Link spre comentariu
bogdanas93 Postat Decembrie 21, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2010 eu imi construiesc o singura boxa, una.. nu doua..am ales dif de joase, recomandati-mi un tweeter Link spre comentariu
LUCI Postat Decembrie 22, 2010 Partajează Postat Decembrie 22, 2010 cu o boxa de 200 ron, nunti, botezuri etc.Asta da afacere,inventiv mai e romanu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum