Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sursa videoproiector PHILIPS GARBO

piratu2ro

Postări Recomandate

Daca problema este ce tranzistor poate fi folosit ,mos-urile ...6n60 sant folosite in f. multe televizoare si monitoare.Toate sursele pe care le repar le incerc intai pe sarcina rezistiva--mi-au ramas rez. de 100-330-620ohm la 16w din tv cu lampi--iar ca sa fiu si mai sigur pun si 33ohm/20w serie cu mos-ul.Mananca timp dar ma pot lauda ca ard tz.extrem de rar.Sa nu uit-la fiecare etapa osciloscopul spune ce se intampla pe acolo.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• piratu2ro

12

• nelu F

1

• Dr.L

1

• yonni

1

Top autori în acest subiect

Buna , Am eu un videoproiector la fel cu al tau , la mie problema este ca sticlele acelea de la lupa din fatza , mi sau crapat, si acum merge doar negativ . daca te inrtereseaza sau poate vrei sa il dai pe al tau dami un PM. Stima

Link spre comentariu

Probabil ca acel videoproiector a suferit un soc mecanic iar in acest caz cred ca mai mult ca sigur lentilele alea de care vb tu nu mai focalizeaza cum trebuie iar daca sunt si sparte e si mai nasol, poti cauta unul defect pe internet de unde sa iei tot blocul optic, altfel reparatia cred ca nu isi are rostul ca e posibil sa ajunga la pretul unuia nou unde mai pui ca asta are si lampa cv uzata, mai bine iti iei altul nou.Bafta

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări