th3-razor Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Salut vreau sa stiu daca se poate construi un amplificator cu c9014.Stiu ca nu va avea putere mare dar eu vreau sa stiu daca se poate.Detin destui tranzistori asa ca am de unde.Am gasit pe youtube un filmulet cu o schema pentru amplificator cu tranzistori dar are mai multe rezistente care nu scrie de cat trebuie sa fie http://www.youtube.com/watch?v=ZVADwb4kAJA Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Bineinteles ca se poate. In schema dupa youtube este un amplificator in clasa A de vreo 50...100miliW. Link spre comentariu
th3-razor Postat Decembrie 21, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2010 bun multumesc mult de ajutor.Poate cineva sa ma ajute cu o schema cu tranzistori c9014?Nu conteaza numarul de tranzistori.Pot face si cu 8 tranzistori schema.Nu sariti ca sa mi-o fac singur ca am 16 ani si abea incep sa inteleg electronica Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Acel amplificator are o putere suficienta sa asculti intr-o camera linistita, cu urechea lipita de difuzor. Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Sau la cască. Mesajul propriu conţine 13 caractere. Numărul minim al caracterelor pe care trebuie să le introduceţi este 15. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum