glass Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Salut.Am si eu o mare problema cu un sistem audio 2.1 .La mufele de intrari(sunt mufe rca mama) nu-mi faceau bine contact mufele tata,asa ca m-am hotarat sa le schimb.Am desfacut sistemul am dezlipit acolo mufele mama am cautat de la alt aparat si le-am inlocuit. In timpul lucrului nu mi-am dat seama ca s-a dezlipit un fir albastru care era prins pe placa si ducea la bobina aia mare.Cand am bagat in priza sa fac o proba sa vad dak am rezolvat problema sa auzit un sunet urat timp de o secunda apoi nimik.Apoi am observat ca nu mi se mai aprinde nici beculetul care se aprindea cand apas intrerupatorul de start si...........asa am ramas fara sistem :cry: Vreau sa stiu ce s-a intamplat ,daca va puteti da seama sa-mi spuneti si mie.Eu cred ca s-a ars toata bobina si ma costa o gramada de bani.Se poate sa se fi ars si toate firele de conectare dintre bobina si placa aia cu tranzistori?Mentionez ca firul albastru care era desprins nu stiu cu cine a facut scurtcircuit,daca cu un tranzistor dintrala de pe placa sau se afla pe placa pur si simplu,nu am fost atent.A,si inca ceva,oare mi s-au ars si boxele si subwooferul?Subwooferul e inclus in aceeasi cutie cu chestia aia de amplificare. Link spre comentariu
Optiplex Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 bobina aia mare ... cred ca e traful de alimentare , daca e asa ai facut un scurt . Link spre comentariu
glass Postat Decembrie 21, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2010 oricum,scurtcircuit sigur a facut dupa zgomotul ala de 1 secunda ,dar acuma nus ce s-a ars. Link spre comentariu
Vizitator darkydog Postat Decembrie 27, 2010 Partajează Postat Decembrie 27, 2010 Daca "bobina aia mare" are miez de fier e traf (adica cel care alimenteaza tot circuitul).Eventual ai putea pune si tu niste poze detaliate sa vedem ce ai acolo. Link spre comentariu
Putz Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 De ce nu ai postat in subiectu' de mai sus ? Se vede destul de bine .......Poate e arsa doar vreo siguranta sau tot sistemu' Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum