Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema sistem 2.1 Shock Wave

glass

Postări Recomandate

Salut.Am si eu o mare problema cu un sistem audio 2.1 .La mufele de intrari(sunt mufe rca mama) nu-mi faceau bine contact mufele tata,asa ca m-am hotarat sa le schimb.Am desfacut sistemul am dezlipit acolo mufele mama am cautat de la alt aparat si le-am inlocuit. In timpul lucrului nu mi-am dat seama ca s-a dezlipit un fir albastru care era prins pe placa si ducea la bobina aia mare.Cand am bagat in priza sa fac o proba sa vad dak am rezolvat problema sa auzit un sunet urat timp de o secunda apoi nimik.Apoi am observat ca nu mi se mai aprinde nici beculetul care se aprindea cand apas intrerupatorul de start si...........asa am ramas fara sistem :cry: Vreau sa stiu ce s-a intamplat ,daca va puteti da seama sa-mi spuneti si mie.Eu cred ca s-a ars toata bobina si ma costa o gramada de bani.Se poate sa se fi ars si toate firele de conectare dintre bobina si placa aia cu tranzistori?Mentionez ca firul albastru care era desprins nu stiu cu cine a facut scurtcircuit,daca cu un tranzistor dintrala de pe placa sau se afla pe placa pur si simplu,nu am fost atent.A,si inca ceva,oare mi s-au ars si boxele si subwooferul?Subwooferul e inclus in aceeasi cutie cu chestia aia de amplificare.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• glass

2

• Putz

1

• Optiplex

1

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări