Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

def tv philips 100hz

liviu-acy

Postări Recomandate

• Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

6

• liviu-acy

5

• Florinel TV

5

• vasile eugen

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator vasy13

cu respepect nu ar trebui sa imi taiati avantul incerc sa fac si eu o fapta buna .... aia sa fie cauza ca pentru o secunda mai apare pe ecran ca si cursa inversa ? multumesc

Link spre comentariu

cu respepect nu ar trebui sa imi taiati avantul incerc sa fac si eu o fapta buna .... aia sa fie cauza ca pentru o secunda mai apare pe ecran ca si cursa inversa ? multumesc

pune o poza sa vedem despre ce e vorba

Link spre comentariu

daca este dunga sus eu zic ca bv e ok,se aud vibratii in bobina tubului?(ceva gen  zgomot de transformator cu tole) daca se aud bv pare ok,mai degraba tub cu probleme sau  final video,ce tensiune video are pe modulul tk si ce tensiuni sant pe fiecare catod in parte

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

maine o sa merg sai schimb integratude pe bv poate fi si el ars un TDA4863J ? multumesc

posibil sa fie si iceul defect da eu am prins la un sasiu 11ak30 la care iam schimbat toti conzi din bv rezistentele leam verificat pe circuit iam schimbat i ic ul si nimic tot acelasi defect si pina la urma a fost o rezistenta care in circuit dadea bine si cind am scoso dintrun capat am realizat ca era intrerupta asa ca spor la munca  :reytre

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări