Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TDA 2822M ars ?

th3-razor

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• th3-razor

5

• Mihai85

2

• indy666

1

• remus68

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

din pacate da era corect conectate toate pisele.Se auzea destul de bine la o baterie de telefon dar la maxim se cunostea ca nu avea destul curent.M-a mancat undeva sa il pun la trafu ala. :cry: o sa incerc sa pun piesele pe al 2 lea canal poate merge.Acuma nu reusesc ca nu am curent .... sunt de pe telefon

Link spre comentariu

inainte sa-l alimentezi ,masoara tensiunea pe care o scoate transformatorul ala de care zici tu. sper ca are punte redresoare si filtraj. schimba integratul, ca e ieftin, si pune toate piesele pe care le are aplicatia din datasheet. pune si un potentiometru de 25-50k pe intrare.

Link spre comentariu

este posibil din cauza ca am scos de la trafu respectiv un fel de circuit care avea un condensator si vreo 3-5 rezistente?Daca era sa il cumpar il cumparam nou problema era ca voiam sa fie din ce mai am eu pe acasa.

Link spre comentariu

este posibil din cauza ca am scos de la trafu respectiv un fel de circuit care avea un condensator si vreo 3-5 rezistente?Daca era sa il cumpar il cumparam nou problema era ca voiam sa fie din ce mai am eu pe acasa.

Nu cumva circuitul cu condensator si vreo 3-5 rezistente era puntea redresoare cu filtrajul? pune o poza....
Link spre comentariu

Probabil ai o problema cu alimentarea aia, mai ales daca nu te pricepi. Nu mai alimenta iar noul montaj pana nu masori tensiunea pe care o ai acolo.Spune exact ce piese ai pe placa de la alimentare (adica ce scrie pe ele), asta daca nu reusesti sa faci o poza.Bafta

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări