th3-razor Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Construindu-mi primul meu amplificator functional l-am alimentat la un traf de 12v vreo 3 ah.Prima data a bazait de cateva ori incalzinduse.Nu a scos fum doar ca nu a mai bazait dupa aprox 10 secunde.Schema este cea din datasheet.http://www.st.com/stonline/books/pdf/docs/1464.pdf Il construisem pe un singur canal.Celalalt o fi bun ?? :cry: Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Ai verificat daca ai realizat corect cablajul si daca ai montat piesele acolo unde trebuie? Link spre comentariu
th3-razor Postat Decembrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2010 din pacate da era corect conectate toate pisele.Se auzea destul de bine la o baterie de telefon dar la maxim se cunostea ca nu avea destul curent.M-a mancat undeva sa il pun la trafu ala. :cry: o sa incerc sa pun piesele pe al 2 lea canal poate merge.Acuma nu reusesc ca nu am curent .... sunt de pe telefon Link spre comentariu
Mihai85 Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 inainte sa-l alimentezi ,masoara tensiunea pe care o scoate transformatorul ala de care zici tu. sper ca are punte redresoare si filtraj. schimba integratul, ca e ieftin, si pune toate piesele pe care le are aplicatia din datasheet. pune si un potentiometru de 25-50k pe intrare. Link spre comentariu
th3-razor Postat Decembrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2010 este posibil din cauza ca am scos de la trafu respectiv un fel de circuit care avea un condensator si vreo 3-5 rezistente?Daca era sa il cumpar il cumparam nou problema era ca voiam sa fie din ce mai am eu pe acasa. Link spre comentariu
th3-razor Postat Decembrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2010 scuze de duble post dar se poate inchide l-am ars pe ambele canale :cry: primul amplif facut de mana mea l-am ars intr-un minut. Link spre comentariu
indy666 Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 este posibil din cauza ca am scos de la trafu respectiv un fel de circuit care avea un condensator si vreo 3-5 rezistente?Daca era sa il cumpar il cumparam nou problema era ca voiam sa fie din ce mai am eu pe acasa.Nu cumva circuitul cu condensator si vreo 3-5 rezistente era puntea redresoare cu filtrajul? pune o poza.... Link spre comentariu
th3-razor Postat Decembrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2010 aia era sigur ca mi-a zis cineva asta este ma apuc de altul. Link spre comentariu
mircea888 Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Probabil ai o problema cu alimentarea aia, mai ales daca nu te pricepi. Nu mai alimenta iar noul montaj pana nu masori tensiunea pe care o ai acolo.Spune exact ce piese ai pe placa de la alimentare (adica ce scrie pe ele), asta daca nu reusesti sa faci o poza.Bafta Link spre comentariu
Mihai85 Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 tare asta. sa nu fie cu suparare. nu stii ce e aia punte redresoare, curent alternativ, curent continuu si vrei sa construiesti amplificator. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum