ionzugravu Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Buna ziua ,am o masina de spalat gorenje cu o problema ciudata si mai am una functionala ...la cea cu problema ciudata am ajuns la concluzia ca trebuie sa ii rescriu softu in un cip Atmega32L smd nou ...am cipu dar nu stiu cum sa extrag softu(Dump u) din aia care o am functionala si sa il scriu in cipu nou si sa il lipesc pe placa la aia care nu merge ... Daca ma poate cineva ajuta cu o interfata si un program ....care e testat v-as multumi din suflet Link spre comentariu
bogdan_ Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 foarte probabil nu o sa poti extrage softul din el pentru ca e protejat la citire. aia care au facut masina aia de spalat nu au fost asa de prosti sa lase pe oricine sa copieze softul. Link spre comentariu
ionzugravu Postat Ianuarie 2, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 mersi ...dar eu aveam nevoie de o schema de interfata ...de soft pentru ea si sa incerc .....nu de probabilitatea ta ... daca poti sa ma ajuti mersi ..daca nu ....de ce mai scrii ?eu nu am cerut asta ... eu am cerut ajutor nu premize ... Link spre comentariu
vasile eugen Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 este cumva folosit la masina de spalat artic? Link spre comentariu
nana Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Dacă nu poate fi citit softul din cipul original nici cu interfaţă spi şi nici pe ceea jtag, atunci înseamnă că sunt setaţi lock biţi şi programul este protejat şi nu prea ai cum să îl mai extrag sub nici o formă. În acest mod te adresei unui service pentru marca respectivă poate ai norocul să aibă ei acces la acest soft. Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 solutia o gasesti chiar aici: viewtopic.php?f=61&t=36731@vasile eugen nu ai spus cum ai rezolvat cu masina de spalat din topicul respectiv? Link spre comentariu
vasile eugen Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 nu te grabi sa inlocuiesti integratul, si eu am fost dus in eroare de cei care au fost inaintea mea.Verifica inaite tubulatura de evacuare a apei.Cel putin la ARTIC tubul care iese de la cuva pe la mijloc merge ul alt tub spre presostat ,si acolo cind am strins cu mina se simtea deunerile de calcar.Asadar trebuie inprimul rind sa verifici acel tub,presostat si pompa sa nu fie blocata.Pe urma da detali.Bafta. Link spre comentariu
ionzugravu Postat Ianuarie 19, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 am luat placa de pe masina care mergea si am pus-o pe asta si face acelasi lucru ... asa ca nu cred ca are vreo problema masina de pe care am luat-o ca pe oricare pun placa face acelasi lucru ca si pe aia de pe care am luat-o Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum