Vizitator pisica matache Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 Am si eu nevoie de o informatie;la un frigider Arctic,vechi de vreo 30 ani,care a functionat ireprosabil,pana mai ieri,am gasit releul de protectie intrerupt.L-am suntat de proba,compresorul functioneaza normal.Compresorul are motor de 140W,daca am retinut eu bine.Nu stiu ce releu de protectie sa cumpar,sa se potriveasca la acest compresor.Nu ma ocup cu depanarea frigiderelor,dar imi amintesc ca pe aceste relee,era mentionat un curent.La acesta n-am gasit nici-o notatie in sensul asta.Multumesc anticipat pentru orice informatie. Link spre comentariu
gica70 Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 Daca mi-amintesc bine, 1,2A.L.E. atunci e de 1,1A!. Multumesc colega. Link spre comentariu
Vizitator laureti30 Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 sunt doua tipuri de relee,unu de 1,1A si 1,55A Link spre comentariu
Vizitator pisica matache Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 Multumesc!O sa caut de 1,1A. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum