Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Timer on/of

jungle

Postări Recomandate

Buna Ziua!!! AS VREA DACA POATE CINEVA SA MA AJUTE CU O SCHEMA ..SFATURI ..IDEI ..IN LEGATURA CU CEEA CE AM NEVOIE...Un timer care sami deschida un releu la un interval de timp...adica din 2 in 2 ore sami deschida releul..sau la un interval de timp care sal pot regla....si sa stea releul deschis tot cate minute as vrea sal programez......nustiu daca am fost destul de explicit.....As vrea de exemplu la ora 1 sa cupleze releul ..sa stea cuplat X minute....la ora 3 sa cupleze dinou si sa stea X minute...la ora 5 sa cupleze si tot asa.Multumesc!!!!!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• jungle

3

• lyka

3

• miron1947

1

Top autori în acest subiect

Montajul respectiv vreau sal folosesc la o clocitoare...si va seta timpul in care sa se intoarca ouale..deci vreau din 2 in 2 ore sa imi intoarca ouale din clocitoare....Am gasit in comert ceva care cred ca ar fi potrivit dar nu stiu cum las putea adapta la timpul dorit de mine ..vad ca asta este intre 32,8 secunde si 27,3 minute....

Link spre comentariu

da jungle te pot ajuta montajul este compus din 2 relee de timp si un intermediar[ri 13 ] la 220 v daca te intereseaza miine ai schema

Ma intereseaza bineinteles..vas fi recunoscator daca ati posta schema..Numai Bine.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări