unGuru Postat Mai 8, 2006 Partajează Postat Mai 8, 2006 nu-ti recomand vata minerala si nici polistirenul pt ca odata cu izolarea fonica o sa ai si izolare termica ..adik o sa pierzi toata inertzia termica a peretelui(inertzie termica = proprietatea peretzilor din caramida,beton etc ,de a inmagazina caldura)si odata ce ai deschis geamul la camera,mai ales iarna, pierzi toata caldura si o sa dai bani faini pe gaz incercand sa-ti incalzesti camera..Nu are nici o legatura inertia termica a peretilor cu consumul de energie termica.. ca sa beneficiezi de energia radiata de pereti, acei pereti trebuie incalziti.. adica sa preia energie termica.. care se face tot prin sistemul de incalzire (radiatoare etc). Deci ori inmagazinezi caldura in pereti, care o vor returna mediului ambiant (camera) cind temperatura aerului din camera scade (deci peretii se comporta ca niste radiatoare mari) ori incalzesti doar aerul din camera (izolind peretii) atunci cind este necesar. Referitor la izolarea fonica.. iti recomand citeva link-uri: www.soundproofing101.com sau google: room soundproofing. Spor la studiat! Link spre comentariu
Vizitator AdiTm Postat Mai 10, 2006 Partajează Postat Mai 10, 2006 cred ca te pot ajuta eu cu un niste sfaturi gletuiesti peretele,pui un strat de polestiren,1 strat de vata minerala,1 strat de rigips,si peste rigips pui panouri de burete stil cofraje de oua dinaceleea cu mici proeminetze pe suprafatza frontala si sub boxe, subwoofer pui niste bureti de vreo 3 cm grosime sa nu se transmita vibratziile in podea sau daca are picioruse de cauciuc e superb :oky: vezi si tu mai documenteazate poate pana una alta scanez sau fac poze la o care de la liceu in care zice metode destul de intligente de izolare fonica good luck :partyman: Link spre comentariu
Vizitator darkangelbv Postat Iulie 25, 2006 Partajează Postat Iulie 25, 2006 Salutare, din cauza vecinilor am decis sa-mi izolez camera fonic(camera are 3*4m), va rog dati-mi cele mai bune si in acelasi timp cat mai ieftine :smt003 solutii, si un pret aproximativ cam cat m-ar costa distractia...Din cauza vecinilor mi-am vandut toate jucariile", si am ramas la 2 boxe de 5 W si un sw de vreo 10W(daca i se poate spune SW :smt003 ), si ieri am avut iar neplacerea sa-mi bata politia la usa... nu stiu ce sa-i mai fac.. cred ca ma enervez si ii fac sa se mute de aici ... nu-i mai suportDeci AJUTORRRRRRR ca nu-i mai suport :prayer: :prayer: :prayer: Link spre comentariu
radue Postat Iulie 25, 2006 Partajează Postat Iulie 25, 2006 Nu e atat de usor pe cat crezi...Daca vrei sa scapi de bas sa sti ca nu poti...vei scapa de medii, si de celelalte frecvente joase, dar ceea se este sub 115-120 Hz nu vei reusi...deci mai bine facu scule klumea si ii faci sa se mute...Vezi ca am dat un link...ai citit cumva tot acest topic ? sau ai intrebat asa ?Daca vrei antifonare, atunci trebuie sa fi pregatit si psihic si material sa scoti o suma destul de mare din buzunar... Link spre comentariu
Vizitator darkangelbv Postat August 7, 2006 Partajează Postat August 7, 2006 Sunt dispus sa cheltuiesc pana la 200 ? pt antifonare Link spre comentariu
morarumoryca Postat August 26, 2006 Partajează Postat August 26, 2006 Am vazut de curand pe Discovery ca foloseau pt antifonarea unei usi pliante un "perete" de ipsos si o folie de tabla....mentionez ca acele usi erau formate din 2 astfel de parti(rigips+tabla)iar intre ele vata minerala.. Link spre comentariu
Blind Postat August 26, 2006 Partajează Postat August 26, 2006 AdiTm...ce se mai aude cu cartea de care ziceai? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum