Vizitator bongo Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Prima intrebare. Am leduri la picioare in masina care se aprind de la plafoniera. As vrea sa se aprinda si cu plafoniera si cu pozitiile. Adica noaptea sa fie lumina la picioare in masina. As vrea sa pun un potentiometru ca sa reglez lumina din timpul mersului sa fie slaba ca intensitate si sa o si pot regla. Deci practic o sa am 2 plusuri unu pt plafoniera unu pt lumina ambientala si cea ambientala sa fie reglabila. Prioritate vreau sa aibe cea de la plafoniera adica cand e plafoniera sa se aprinda la maxim cum e acum iar cand se stinge plafoniera pri sa ramana putin aprinse in caz ca sunt pozitiile puse la masina ori sa se stinga in caz ca nu sunt pozitiile puse la masina. Va zic ce m-am gandit eu si sa imi ziceti ce e bine si ce nu. Ca sa nu se bata cap in cap 2 plusuri m-am gandit sa pun un releu care sa opreasca plusul de la pozitii atunci cand e plafoniera aprinsa, si un potentiometru pe plusul de la pozitii. plus diode 1n4007(asa am inteles ca imi trebuie) ca sa nu se aprinda plafoniera atunci cand sunt pozitiile puse si tot asa. A doua intrebare. Am led la oglinda care se aprinde tot odata cu plafoniera. As vrea sa mai stea cateva secunde aprins dupa ce se stinge plafoniera, ce trebuie sa fac. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum