Vizitator nicku 24 Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Am montat un tempomat pe VW Passat 1,9 TDI. Functioneaza perfect dar nu se aprinde becul (ledul) din bord. Am verificat cu vag-com si este functional.Ma poate ajuta cineva? Multumesc anticipat.Sarbatori Fericite tuturor si La Multi Ani! Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Martorul din bord este functional? Link spre comentariu
Vizitator nicku 24 Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Am scris ca este functional! Link spre comentariu
Dr.L Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Ai scris doar ca tempomatul functioneaza,nu si martorul separat Link spre comentariu
Vizitator nicku 24 Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Mai citeste cu atentie inca o data! Link spre comentariu
maverik_ro Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Am montat un tempomat pe VW Passat 1,9 TDI. Functioneaza perfect dar nu se aprinde becul (ledul) din bord. Am verificat cu vag-com si este functional.Ma poate ajuta cineva? Multumesc anticipat.Sarbatori Fericite tuturor si La Multi Ani! cu scuzele de riguare , dar cred ca remus 68 are dreptate Martorul din bord este functional?eu stiu ca vag -com -ul este program de diagnosticare ... poate ca nici remus 68 nu s-a exprimat corect si a vrut sa intrebe daca fizic ai verificat martorul din bord ,cu un aparat de masura , softul poate da si " rateuri" cateodata mie mi s-a intamplat la un opel astra .. Link spre comentariu
Vizitator nicku 24 Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Inca o data: Am verificat doar daca acel led s-au bec se aprinde s-au exista! Link spre comentariu
Dr.L Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Eu intelesesem ca ai verificat tempomatul cu vag-com...cel mai bine e sa specifici exact Link spre comentariu
bamseflorin Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 vag-com-ul are un program de diagnosticare a tuturor instrumentelor de bord precum si a becurilor din bord (le aprinde pe rand )ca sa nu stai sa desfaci bordul sa vezi daca un bec e ars sau e ceva din ecu se poate sa nu fi legat toate firele care trebuiesc in ecu adica sa fii legat doar firele de comanda nu si cel care comanda becul Link spre comentariu
Vizitator nicku 24 Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Stiu ce face vag-com! De aceea am si verificat! Ma interesa legaturile din mufa de la bord si eventual pinii din ECU Link spre comentariu
bamseflorin Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 daca ai testat cu vag-com-ul si se aprinde el este legat in ecu tempomatul este de fabrica sau confectionat ?cred ca ai primi mai mult ajutor daca ai intreba pe un forum mai pe specialitate VW Link spre comentariu
Vizitator nicku 24 Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Este original! Am intrebat dar se pare ca nimeni nu ma poate ajuta. Oricum va multumesc tuturor care ati incercat sa ma ajutati si va doresc Sarbatori Fericite, Un Craciun Fericit intregii familii si La multi Ani! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum