Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Martor tempomat bord nu se aprinde

Vizitator nicku 24

Postări Recomandate

Vizitator nicku 24

Am montat un tempomat pe VW Passat 1,9 TDI. Functioneaza perfect dar nu se aprinde becul (ledul) din bord. Am verificat cu vag-com si este functional.Ma poate ajuta cineva? Multumesc anticipat.Sarbatori Fericite tuturor si La Multi Ani!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bamseflorin

2

• Dr.L

2

• remus68

1

• maverik_ro

1

Top autori în acest subiect

Am montat un tempomat pe VW Passat 1,9 TDI. Functioneaza perfect dar nu se aprinde becul (ledul) din bord. Am verificat cu vag-com si este functional.Ma poate ajuta cineva? Multumesc anticipat.Sarbatori Fericite tuturor si La Multi Ani!

cu scuzele de riguare , dar cred ca remus 68 are dreptate

Martorul din bord este functional?

eu stiu ca vag -com -ul este program de diagnosticare ... poate ca nici remus 68 nu s-a exprimat corect si a vrut sa intrebe daca fizic ai verificat martorul din bord ,cu un aparat de masura , softul poate da si " rateuri" cateodata mie mi s-a intamplat la un opel astra ..
Link spre comentariu

vag-com-ul are un program de diagnosticare a tuturor instrumentelor de bord precum si a becurilor din bord (le aprinde pe rand )ca sa nu stai sa desfaci bordul sa vezi daca un bec e ars sau e ceva din ecu se poate sa nu fi legat toate firele care trebuiesc in ecu adica sa fii legat doar firele de comanda nu si cel care comanda becul

Link spre comentariu

daca ai testat cu vag-com-ul si se aprinde el este legat in ecu tempomatul este de fabrica sau confectionat ?cred ca ai primi mai mult ajutor daca ai intreba pe un forum mai pe specialitate VW

Link spre comentariu
Vizitator nicku 24

Este original! Am intrebat dar se pare ca nimeni nu ma poate ajuta. Oricum va multumesc tuturor care ati incercat sa ma ajutati si va doresc Sarbatori Fericite, Un Craciun Fericit intregii familii si La multi Ani! :cadou

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări