Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SDT2903l

Vizitator dusmanu

Postări Recomandate

Vizitator dusmanu

Buna ziua,imi poate spune cineva specificatiile acestui tranzistor ca pe net nu am gasit nimik. As vrea sa stiu daca se poate folosi intr-un amplificator, eventual daca are cineva si o schema ar fi perfect.Multumesc o zi buna.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

3

• vio2007

2

• remus68

2

• mircea888

1

Top autori în acest subiect

:rade: Am intilnit SDT2903 in relee de incarcare de 24V produse in... China. Am taiat capsula la unul si are pastila cu putin mai mare decit jumate din 2N3055 - IPRS. Probabil o fi gresit chinezu' care a facut matrita cind le-au serigrafiat denumirea... In rest, nu le-am gasit in nici un catalog on-line sau tiparit.
Link spre comentariu

nu le-am gasit in nici un catalog on-line sau tiparit.

In Agenda radioelectronistului editia a-II-a si in cataloagele IPRS erau date SDT-urile.
Da, la pagina 532 şi nu există altele decît SDT9201,02,03,04,05,06,07,08,09,10 şi 9301,02,03,04,05,06,07,08,09.
Link spre comentariu

Sigur,nu este dat SDT2903l in acele carti,cred ca acest tranzistor este o chinezarie recenta .Daca tranzistorul era scos din amplificator sau alt montaj stia la cat se alimenteaza si gasea dupa datasheet un echivalent.

Link spre comentariu

Buna ziua,imi poate spune cineva specificatiile acestui tranzistor ca pe net nu am gasit nimik. As vrea sa stiu daca se poate folosi intr-un amplificator, eventual daca are cineva si o schema ar fi perfect.Multumesc o zi buna.

Poti gasi tranzistori finali ieftini fara sa te complici sa folosesti facaturi necunoscute.Din postul tau s-ar intelege ca ai o singura bucata, daca e asa atunci chiar nu ai unde sa-l folosesti.
Link spre comentariu
Vizitator dusmanu

Vazusem la sectiunea bazar ca vinde domnul sorinas un amplificator de 200w cu acest tranzistor ( viewtopic.php?f=59&t=73164&hilit=SDT2903L ) iar domnul ghitarosca vindea astfel de tranzistoare la un pret destul de mic ( viewtopic.php?f=59&t=62200&hilit=SDT2903L ) si ma gandeam sa cumpar cateva dar nu am gasit informatii despre acest tip de tranzistoare.Multumesc pentru informatii

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări