Ionelc Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Buna ziua, Am facut montajul unui procesor audio cu ATMEGA8 si TDA7313, functioneaza foarte bine. Mai am un procesor audio, TDA7318,si mai vreau sa mai realizez inca un montaj identic. Diferenta intre cele doua procesoare este ca 7313 are 3 intrari de semnal pa canal, iar 7318 are 4. Ma poate ajuta cineva cu modificarea fisierului hex, pentru 7318 ?Mutumesc Link spre comentariu
godFather89 Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Mai repede rescrii tot softul si il recompilezi decat sa te chinui cu modificarea hex-ului. Link spre comentariu
nana Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 De acord cu godfather, cel mai bine vb cu cel care ti-a dat acel hex sa iti dea si fisierul sursa. Pentru a modifica hexul respectiv trebuie sa faci urmatoarele operati in sensul invers pe care le face un compilator.Identifici codul hex pentru fiecare instructiune din procesor, dupa te uiti cum vine apelata de exemplu daca ai un proc de 8 biti primul octet este rep de instructiune al doi-lea de locatia reg 1, respectiv locatia reg al doi-lea. Si etc la sf daca esti destul de norocos sa nu pierzi sirul pe undeva vei obtie un cod echivalent in asambler, de aici ca sa ajungi in programare de nivel inalt(C, basic, etc.) inca nu stiu program sa faca asa ceva. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum