mihaikorg Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Saluatare am 2 difuzoare si nu stiu sigur ce marca sunt . la inceput credeam ca sunt precision devices dar se pare ca sunt b&c ....totusi nu seamana deloc difuzorul cu poza de pe net.De asemenea as mai vrea sa stiu ce difuzoare ar fi mai bune decat acestea (pentru cantat live) . Trebuie sa mentionez ca acest dif. functioneaza alaturi de un driver pd c2 si este un difuzor de joase nu mid bas. iatra cateva detalii:SpecificationsNominal Diameter 380 mm (15 in)Nominal Impedance 8 ΩMinumum Impedance 6.2 ΩPower Handling(50 –500 Hz)Nominal 400 WContinuous Program 800 WSensitivity (1W/1m)3 99 dBFrequency Range 40-2000 HzFs 39 Hzce difuzor ar merge alaturi de acest driver dar sa fie de mid bas? dar de bas? Link spre comentariu
capabilu Postat Decembrie 22, 2010 Partajează Postat Decembrie 22, 2010 Salut din poza pare a fi RCF Link spre comentariu
hpavictor Postat Decembrie 22, 2010 Partajează Postat Decembrie 22, 2010 Pune te rog , cateva poze cu detalii in zona sasiului , magnetului , a etichetei de marcare , dar si a membranei .......daca poti ! Link spre comentariu
adircf Postat Decembrie 22, 2010 Partajează Postat Decembrie 22, 2010 Asta-i ? http://www.artsound.gr/catalog/product_ ... ts_id=8335 Link spre comentariu
mihaikorg Postat Decembrie 23, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2010 pare ca asta e ...la precision devices nu exista nici un difuzor 15-pl 40. deci credca asta e . oricum o sa mai puc cateva poze cand desfac boxele Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum