Vizitator etcuzaharia Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 cine ma poate ajuta cu sfaturi pentru realizarea unei serpentine montata in soba cu plita,materiale folosite ,montaj,un fel de mura-n gura,am un vecin care are asa ceva in soba de teracota dar nu a facut-o el,deci nu prea am informatii,va multumesc anticipat Link spre comentariu
GeoMar Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 cine ma poate ajuta cu sfaturi pentru realizarea unei serpentine montata in soba cu plita,materiale folosite ,montaj,un fel de mura-n gura,am un vecin care are asa ceva in soba de teracota dar nu a facut-o el,deci nu prea am informatii,va multumesc anticipatFara suparare, vad ca ai postat unde trebuie, DAR nu ai citit aceasta categorie "Automatizari in casa" inainte sa postezi? Este deja un subiect dezbatut pe aceasta tema. Link spre comentariu
vfp_marius Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 aoleu supra dezbatut subiectul . poate ne ajuta moderatorul sil inchide Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum