Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

transformare 220v in 110v la 1000w

Vizitator alexino

Postări Recomandate

• Răspunsuri 67
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

mituca fa cum zice gica 70,pune o dioda de 16...25A in serie cu oala si ai rezolvat problema;eu folosesc o plita de 110V cu dioda,de 2 ani si merge si acum.[attachment=0]plita.jpg[/attachment]

Link spre comentariu

Cu dioda e cel mai bine, daca oala nu are electronica in ea(afisaj digital, etc)-adica in cazul in care e o simpla rezistenta+termostat, etc, puneti in serie cu unul din firele de alimentare o dioda de putere(16A) care sa reziste la tensiune inversa de minim 400V, si gata. Rezistenta oalei va fi alimentata cu o singura semialternanta.

Link spre comentariu

Treaba e relatibv simpla daca mai ai ceva loc in carcasa. Bagi un autotraf pentru alimnetarea partii electronce si montajul sau numai dioda despre care s-a facut vorbire mai sus. Separa partea de putere de cea de comanda (scoti rezistenta) pui in locul ei un bec de veghe si cu un autotraf mic alimentezi totul.Masori cat itzi trage partea de comanda si dimensionezi corect autotraful.

Link spre comentariu
Vizitator shavy

Salutare! Stiu ca sunt total pe langa subiect, dar va deranjez cu o intrebare..

Am achizitionat din state un : http://www.amazon.com/gp/product/B000GL ... ss_product iar acesta functioneaza pe 120V, 60Hz, 34W si are stecher de acela american cu doua lamele..

Intrebarea: Trebuie sa cumpar un transformator 120-220 sau doar mufa aceea care transfoma stecherul american in RO..

Ma scuzati daca este o intrebare idioata dar eu chiar nu ma pricep..Multumesc anticipat!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări