H Robert Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 As dori sa realizez o bobina Ruhmkorff dar pe internet nu prea am gasit informatii in romana (nu prea le am cu engleza), asa ca va rog daca ma puteti ajuta cu niste informatii, despre realizarea acesteia. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Ai nevoie de ea pt o aplicatie anume? Sau vrei sa o construiesti si atat?Roaga-l pe radhoo sa te ajute. Link spre comentariu
H Robert Postat Decembrie 19, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2010 nu e pt nici o aplicatie, vreau so construesc si atat Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Pai e o boina de inductie cum se foloseste la motoarele termice,cu scanteie pierduta.In ce gama de tensiuni o vrei? Link spre comentariu
H Robert Postat Decembrie 19, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2010 peste 30.000V, vreau sa se formeze un arc electric peste 5 cm Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Intra pe http://www.pocketmagic.net/?p=1497 sau vrei sa o faci la manivela? Link spre comentariu
Spitfire Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 In urma cu multi ani, eu am facut asa ceva cu o simpla bobina de inductie auto+variator de lumina cu triac:viewtopic.php?f=59&t=60454&start=225E doar un obiect amuzant, bun doar de aprins "neoane' tinute in mana, si de bagat in sperieti persoane naive. Link spre comentariu
H Robert Postat Decembrie 19, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Deci imi poate pune cineva cate spire sa fie in primar si diametru spirei, si nr de spire din secundar si diametrul acesteia Link spre comentariu
marinescug Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Deci imi poate pune cineva cate spire sa fie in primar si diametru spirei, si nr de spire din secundar si diametrul acesteiaIntrebare ajutatoare: ce tensiune ai in primar ? Link spre comentariu
H Robert Postat Decembrie 19, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2010 se alimenteaza la 16 V c.c. Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Foloseste o bobina de inductie gata facuta de dacie, face exact ce vrei sa faca si in plus este destul de compacta. O gasesti pe la dezmembrari destul de ieftin. Cred ca asta cauti: http://www.scritube.com/tehnica-mecanic ... 221615.php . Link spre comentariu
H Robert Postat Decembrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2010 daca vroiam sa cumpar una o faceam deja, vreau iau sa o construiesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum