Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

parere statie de lipit

Vizitator simonxxxxxl

Postări Recomandate

Vizitator simonxxxxxl

Salutare colegi forumisti & stuff as dori sa va dati cu parerea in legatura cu achizitionarea unei stati de lipit noi.

statia este aceasta (sper sa nu se considere reclama pentru ca , conrad este detinatoarea brandului toolcraft)

http://www.germanelectronics.ro/conrad. ... pid=588900

ce as dori sa stiu este:

daca gasesc ceva mai ok ca si pret

calitatea in caz ca are cineva sau a folosit firma aceasta

respect

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

5

• nume_inexistent

1

nimeni nimic? :nebunrau: :nebunrau: :nebunrau:

Mie mi se pare pretul mare pentru o statie china(eu asa cred ca este)Iti trebuie neaparat 100W?ce vrei sa faci cu ea?Ti-as da un site sa vezi una ok si pret bun dar iar o sa iau peste nas ca fac reclama nu inteleg unii au voie sa dea siteuri altii nu in fine nu stiu cum sa ne ajutam daca nu avea voie se dam linkuri.Eu am spus numai numele firmei fara sa dau link si am fost avertizat.
Link spre comentariu

Datorita faptului ca aici pe elforum au voie sa faca reclame doar proprietari si sponzori, o sa devina mai cunoscute si celelalte forumuri de electronica (concurenta elforumului :limb: )Infine, pentru acel pret puteti cumpara o statie de lipit+aer cald.

Link spre comentariu
Vizitator simonxxxxxl

Ba da ie ok , dar caut ceva cu afisaj numeric la temperatura , si statie de lipit cu aer cald am primit una anul acesta de ziua de nastere deci nu am nevoie doar cu letcon sa fie dar sa fie ok ca si calitate si putere.

Link spre comentariu

Ba da ie ok , dar caut ceva cu afisaj numeric la temperatura , si statie de lipit cu aer cald am primit una anul acesta de ziua de nastere deci nu am nevoie doar cu letcon sa fie dar sa fie ok ca si calitate si putere.

Daca te uiti pe siteul unde ti-am dat linkul au si cu afisaj digital asa ca poti sa iei de acolo nu cred ca gasesti undeva la pret mai bun,si sunt aduse din Ungaria statiile,desi sa stii ca nu te ajuta nimic faptul ca are display decat ca si look.
Link spre comentariu
Vizitator simonxxxxxl

Am observat modelul.Am sa ma uit la pret si am sa cumpar daca ie ok , si afisajul digital imi confera mie o mai mare siguranta pe temperatura(teoretic)Merci inca o data pt pareri

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Vizitator Vgeorge

Bine v-am gasit!De ceva timp (un an jumate) tot umblu cu hobbyul modelism.Vreau sa imi cumpar o statie de lipit pana in 400ron, dar sa aibe si cu aer caldTot ce am gasit pana cuma in 400ron a fost Gordak 952 depsre care unii spun ca merita altii nu.Cum sunt un incaptor mai maricel asa in aceasta privinta, voi ce imi recomandati?Nu stiu foarte multe site-uri care comercializeaza asa ceva.Nu ma deranjeaza sa iau una si la SH dar daca se intampla asta prefer sa o vad inainte.Daca ma poate ajuta cineva rog sa imi dea un mesaj privat daca aici nu se poate un link.MultumescLE. Am posibilitate sa imi cumpar si de pe ebay, dar cum spuneam, chiar nu ma pricep la firme.

Link spre comentariu

Bine v-am gasit!De ceva timp (un an jumate) tot umblu cu hobbyul modelism.Vreau sa imi cumpar o statie de lipit pana in 400ron, dar sa aibe si cu aer caldTot ce am gasit pana cuma in 400ron a fost Gordak 952 depsre care unii spun ca merita altii nu.Cum sunt un incaptor mai maricel asa in aceasta privinta, voi ce imi recomandati?Nu stiu foarte multe site-uri care comercializeaza asa ceva.Nu ma deranjeaza sa iau una si la SH dar daca se intampla asta prefer sa o vad inainte.Daca ma poate ajuta cineva rog sa imi dea un mesaj privat daca aici nu se poate un link.MultumescLE. Am posibilitate sa imi cumpar si de pe ebay, dar cum spuneam, chiar nu ma pricep la firme.

Mi se pare mie sau am mai discutat despre problema asta?
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări