remus68 Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 Ti-e lene sa cauti? http://www.google.ro/images?hl=ro&xhr=t ... 72&bih=607 http://www.google.ro/images?hl=ro&xhr=t ... 72&bih=607 Google a gasit 2.320 de rezultate in limba romana si 129.000 de rezultate in limba engleza... Tu nu ai gasit niciunul!? Link spre comentariu
emill_sorin Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 Buna , Astazi am primit un kit ce contine 4 finali IRFP 450 , si LM340 , BD 311. Ideea este ca nu stiu din ce este , si nici cine mi l-a dat nu stia . Mai jos atasez cateva poze , nu foarte reusite , poate stie careva de unde este si sa gasesc o schema , deoarece doresc sa il repun pe picioare . Daca nu se gaseste o sa il dezmembrez pt piese Link spre comentariu
leoncris Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 Fa tata o foto de ansambu in care sa se vada toata placa,daca vrei sa te ajute cineva. Link spre comentariu
emill_sorin Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 03032011204.jpg - in foldarul 2 Link spre comentariu
__farad__ Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 Pare a fi o sursa stabilizata.LM340 este un stabilizator integrat iar IRFP-urile au rol de marire a capabilitatii de curent.Totusi fara o imagine de ansamblu ramane doar o posibilitate ceea ce am spus si nu o certitudine Link spre comentariu
emill_sorin Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 Deci .... cred ca o desfac sa iau ce e bun de pe ea .... poate si Irfp 450 mai sunt ceva condensatori .... Link spre comentariu
cristi_dolce_2009 Postat Martie 4, 2011 Partajează Postat Martie 4, 2011 am un kit de mixer cu preamplificator si corector de ton,cu 3 intrari idependente si vreau sa conectez un microfon pe unul din cele 3 intrari...am conectat un microfon si nu merge se aude un zgomot din cate am citit pe net trebuie sa folosesc un lat preamplificator ....astept raspunsuri,va multumesc Link spre comentariu
remus68 Postat Martie 4, 2011 Partajează Postat Martie 4, 2011 Daca este microfon condensator ii trebuie si o sursa de alimentare.Posteaza o poza cu capsula microfonului. Link spre comentariu
cristi_dolce_2009 Postat Martie 4, 2011 Partajează Postat Martie 4, 2011 este microfonul de la casti.....am inteles ca ar merge microfon dinamic?fara alte alimentari etc Link spre comentariu
remus68 Postat Martie 4, 2011 Partajează Postat Martie 4, 2011 este microfonul de la castiAle mele au microfon condensator... daca era microfon dinamic se auzea ceva... cit de incet... Link spre comentariu
Vizitator abu Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 buna seara,as dori si eu o schema pentru alimentarea unui neon de 18Wam cumparat unul si se ard foarte repede, e drept ca este in baie si am un intrerupator cu "lampa" din aceea care ramane aprinsa cand se stinge luminavoi schimba acel intrerupator, dar cred ca este o problema si cu circuitul electronic al neon-ului, pentru mai am unul "Made in Germany" si acela nu se arde neammultumesc Link spre comentariu
leoncris Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Te referi la un bec economic , sau te referi mai exact la acele lampi fluorescente care in niciun caz nu contin Ne ci sunt cu vapori de mercur si argon... ? Link spre comentariu
Vizitator abu Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 la un neon de 18W TL-Ddeci nu este bec economic cu fasung E14, E27 ... e un neon clasicedit: poate am folosit incorect termenul de "neon", dar asa sunt ele cunoscute in mod obisnuit, scuze Link spre comentariu
remus68 Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Are starter sau este cu "aprindere" electronica? Link spre comentariu
Vizitator abu Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 avand in vedere cat de plata este ... trebuie ca e electronicadar vreau sa schimb ce are acum cu o varianta mai bunapractic vreau sa pastrez soclul si sa schimb partea electronica Link spre comentariu
Postări Recomandate