Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Scheme pentru incepatori

Vizitator

Postări Recomandate

Buna , Astazi am primit un kit ce contine 4 finali IRFP 450 , si LM340 , BD 311. Ideea este ca nu stiu din ce este , si nici cine mi l-a dat nu stia . Mai jos atasez cateva poze , nu foarte reusite , poate stie careva de unde este si sa gasesc o schema , deoarece doresc sa il repun pe picioare . Daca nu se gaseste o sa il dezmembrez pt piese :da

Link spre comentariu

Pare a fi o sursa stabilizata.LM340 este un stabilizator integrat iar IRFP-urile au rol de marire a capabilitatii de curent.Totusi fara o imagine de ansamblu ramane doar o posibilitate ceea ce am spus si nu o certitudine

Link spre comentariu

am un kit de mixer cu preamplificator si corector de ton,cu 3 intrari idependente si vreau sa conectez un microfon pe unul din cele 3 intrari...am conectat un microfon si nu merge se aude un zgomot din cate am citit pe net trebuie sa folosesc un lat preamplificator ....astept raspunsuri,va multumesc

Link spre comentariu
Vizitator abu

buna seara,as dori si eu o schema pentru alimentarea unui neon de 18Wam cumparat unul si se ard foarte repede, e drept ca este in baie si am un intrerupator cu "lampa" din aceea care ramane aprinsa cand se stinge luminavoi schimba acel intrerupator, dar cred ca este o problema si cu circuitul electronic al neon-ului, pentru mai am unul "Made in Germany" si acela nu se arde neammultumesc

Link spre comentariu

Te referi la un bec economic , sau te referi mai exact la acele lampi fluorescente care in niciun caz nu contin Ne ci sunt cu vapori de mercur si argon... ?

Link spre comentariu
Vizitator abu

la un neon de 18W TL-Ddeci nu este bec economic cu fasung E14, E27 ... e un neon clasicedit: poate am folosit incorect termenul de "neon", dar asa sunt ele cunoscute in mod obisnuit, scuze

Link spre comentariu
Vizitator abu

avand in vedere cat de plata este ... trebuie ca e electronicadar vreau sa schimb ce are acum cu o varianta mai bunapractic vreau sa pastrez soclul si sa schimb partea electronica

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări