Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Scheme pentru incepatori

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator MadMe

Nu este clar daca elementul incandescent, se arde/intrerupe, pentru ca daca nu este asa, va consuma inutil bateria pe toata durata revenirii pe pamant.

Se intrerupe dupa mai putin de o secunda, insa timpul este suficient sa aprinda incarcatura exploziva de catapultare a parasutei.Inca o data, multumesc pentru ajutor.
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator Lentzull

salutas dori si eu, daca are cineva o schema, pentru un releu care la o apasare de buton sa se faca 1 iar la alta 0precizez ca-mi este necesara la deschiderea unor porti.folosesc un telefon mobil pe post de telecomanda,iar semnalul de la el este trecut printr-un releu,asta inseamna ca ori de cate ori apelez, am un releu care se actioneazacu acest releu trebuie sa deschid si sa inchid portile, acum folosesc un montaj electromagnetic care este destul de instabil,adica nu-si face intotdeauna contactuldaca este cineva care ma poate ajuta pot da mai multe detaliimultumesc

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator marian08

Am luat 2 instalatii de pom (chinezarii) si deja nu mai merg... intrebarea e: pot sa folosesc cutiuta de la una din instalatie si sa leg beculetele in paralel (sa nu mai depind de serie) si cum fac sa am iesire de 5-6v in loc de 220v? Ce variante am? Atasesz si 2 poze. Multumesc in avans!

post-63824-139829379732_thumb.jpg

post-63824-139829379742_thumb.jpg

Link spre comentariu
Vizitator marian08

cum fac sa am iesire de 5-6v in loc de 220v?

In cutiuta respectiva nu ai posibilitatea sa faci asa ceva.
Am inteles. Dar daca la intrare la 5-6v, se poate? (adica ce tb schimbat pt a merge la 5v in loc de 220v)
Link spre comentariu
Vizitator marian08

Ghirlandele alea au becurile conectate in serie. Desfa un bec din instalatie si verifica la ce tensiune functioneaza.

Done! 45 beculete deci 5v deci vreau sa scot din cutiuta 5 v ...am introdus 5 v in cutiuta, dar nu iese 5v din ea....
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări