greenhorn Postat Decembrie 18, 2010 Partajează Postat Decembrie 18, 2010 Salut,Ma poate ajuta cineva cu un site,o carte sau informatii despre traductoare folosite in telecomunicatii?Multumesc anticipat. Link spre comentariu
marinescug Postat Decembrie 18, 2010 Partajează Postat Decembrie 18, 2010 Mai aproape de subiect.Traductorul,generic vorbind trece de la o marime neelectrica la o marime electrica.De exemplu si un microfon poate fi privit ca un traductor.Si o simpla jonctiune PN poate fi utilizata ca traductor de temperatura.Ce vrei sa faci ? In ce parte a lantului de TC ? Link spre comentariu
greenhorn Postat Decembrie 18, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2010 Am de facut o prezentare pentru atestat despre traductoare in telecomnicatii,nu conteaza in ce parte a lantului de telecom.Ma intereseaza orice se poate stii si gasi despre aceste traductoare Link spre comentariu
marinescug Postat Decembrie 18, 2010 Partajează Postat Decembrie 18, 2010 Am de facut o prezentare pentru atestat despre traductoare in telecomnicatii,nu conteaza in ce parte a lantului de telecom.Ma intereseaza orice se poate stii si gasi despre aceste traductoareEste atat de generic ? Ce nivel de scolarizare ? La ce materie ? Link spre comentariu
greenhorn Postat Decembrie 19, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Atestat clasa A 12-a, si cum am mai spus, orice informatie despre aceste traductoare e buna Caractesristici generale, particularitatie orice Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum