Vizitator localhost Postat Decembrie 18, 2010 Partajează Postat Decembrie 18, 2010 salut,cine imi poate da o idee de unde pot face rost de un astfel de condensator, i-am prajit azi pe amindoi in timp ce faceam poze afara in zapada ,sint de la un blitz foto si trebuie sa-i schimb neaparat dar nu gasesc niciundesint fabricati cred nippon chemi con nu prea ma pricep la chestiile astea :Dorice info multzam fain Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 18, 2010 Partajează Postat Decembrie 18, 2010 Gasesti la magazine care comercializeaza componente electronice. Link spre comentariu
gaby Postat Decembrie 18, 2010 Partajează Postat Decembrie 18, 2010 Sant condensatori speciali pentru asa ceva. Dar nu imi vine sa cred ca s-au stricat numai facand fotografii afara. Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 18, 2010 Partajează Postat Decembrie 18, 2010 Daca nu gasesti de capacitate asa mare la tensiunea aia, poti monta 2...3...4 bucati (de 330...470uF) in paralel in locul fiecarui condensator. Principal este sa fie loc unde sa-i amplasezi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum