Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mufele ISO

adrian_pintea

Postări Recomandate

• 2 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adrian_pintea

2

• RealAlex

1

• cav

1

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 11 luni mai târziu...
Vizitator m_mayday

vreau si eu schema d mufa la un blaupunk da mufa aia unde se leaga magazia d cd-uri si intrarea pt cd, AUXiliarul, etc (ce draq s-o mai lega acolo) vreau sa imi bag un cd player prin cas Ce zici incerci sa ma ajuti si p mine? PLS

Link spre comentariu
Vizitator Cristi_21us

Astia sunt de la un grundig.e posibil sa fie aceasi.- pinii 1-5 sunt pt amp. extern: 1-semnal S spate; 2-semnal D spate; 3-masa; 4-semnal S fata; 5-semnal D fata. - pin 6 +12V prin contact. - pinii 7 si 8 sunt de c-da (date) pt. receptor digital (DAB=Digital Audio Broadcasting->in Romania astfel de emisii vor debuta anul acesta in Bucuresti, in banda de frecventa a canalului 12TV, care va fi alocata national pt astfel de transmisii). - pin 9 masa pt semnalul de subwoofer (amp separat). - pin 10 semnal pt amp.ul de subwoofer. - pin 11 semnal audio telefon masina. - pin 12 masa semnal telefon. - pini 13-15 c-da CD changer (unitate ext) - pin 16 +12V prmanent - pin 17 +12V prin contact - pini 18-20 intrare semnal stereo fara reglaj fata-spate; 18-masa, 19 stanga, 20 dreapta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări