adrian_pintea Postat Septembrie 3, 2004 Partajează Postat Septembrie 3, 2004 Imi trebuie explicatia pinilor la mufele ISO de la cassurile auto Link spre comentariu
cav Postat Noiembrie 6, 2004 Partajează Postat Noiembrie 6, 2004 la ce aparate vrei ? am eu, dar send mesaj Link spre comentariu
adrian_pintea Postat Noiembrie 6, 2004 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2004 Mersi dar prea tarziu....Rezolvasem problema...Inchideti topicu Link spre comentariu
RealAlex Postat Noiembrie 15, 2004 Partajează Postat Noiembrie 15, 2004 Nu inteleg, aici este totul pentru el ? da si raspunsul poate sunt si alti interesati...cata rautate !!!! Link spre comentariu
Vizitator m_mayday Postat Octombrie 25, 2005 Partajează Postat Octombrie 25, 2005 vreau si eu schema d mufa la un blaupunk da mufa aia unde se leaga magazia d cd-uri si intrarea pt cd, AUXiliarul, etc (ce draq s-o mai lega acolo) vreau sa imi bag un cd player prin cas Ce zici incerci sa ma ajuti si p mine? PLS Link spre comentariu
Vizitator Cristi_21us Postat Octombrie 28, 2005 Partajează Postat Octombrie 28, 2005 Astia sunt de la un grundig.e posibil sa fie aceasi.- pinii 1-5 sunt pt amp. extern: 1-semnal S spate; 2-semnal D spate; 3-masa; 4-semnal S fata; 5-semnal D fata. - pin 6 +12V prin contact. - pinii 7 si 8 sunt de c-da (date) pt. receptor digital (DAB=Digital Audio Broadcasting->in Romania astfel de emisii vor debuta anul acesta in Bucuresti, in banda de frecventa a canalului 12TV, care va fi alocata national pt astfel de transmisii). - pin 9 masa pt semnalul de subwoofer (amp separat). - pin 10 semnal pt amp.ul de subwoofer. - pin 11 semnal audio telefon masina. - pin 12 masa semnal telefon. - pini 13-15 c-da CD changer (unitate ext) - pin 16 +12V prmanent - pin 17 +12V prin contact - pini 18-20 intrare semnal stereo fara reglaj fata-spate; 18-masa, 19 stanga, 20 dreapta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum