Cilibiu Postat Decembrie 17, 2010 Partajează Postat Decembrie 17, 2010 Miam ars un microcontroler, fara sa vreau am uitat ca se alimenteaza cu 5V, si lam pus la 12V!Acum cei de la conex nu au pe stoc atmega8-16PU dar au atmega8535-16PU, mam uitat in detaliile tehnice la amandoua si nu am vazut nici o diferenta!Eu folosesc bascomul, daca incarc programul pentru atmega8 in atmega 8535 fara nici o modificare merge?Capsula este tot la fel ca la atmega 8? adik nu vreau sa fie SMD!Eu ma gandeasc ca trebuie modificat aceasta comanda <<<$regfile = "m8def.dat" >> dar nu stiu ce sa pun pentru atmega 8535, ca pentru atmega 8 vine >>m8def.dat<<< dar pentru atmega 8535 ce vine pus in loc?Sau mai pe scurt care este diferenta intre cele doua microcontrolere? Link spre comentariu
Cilibiu Postat Decembrie 18, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2010 Am gasit!Diferenta este de capsula, porturi si numarul de pini!Iar pentru bascom am gasit , trebuie pus <<8535def.dat>>Se poate inchide! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum