Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

• Răspunsuri 102
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Cauta un traf la mana a 2a ca iesi mai ieftin. Sau rebobineaza unul daca ai timp si rabdare.

pe forum oricum nu am gasit mai nimic... si chiar daca as gasi (sub 10lei sigur nu) plus transport... un transformator nou de 2x12/3A e 23lei... nu merita efortul unei rebobinari, mai ales ca nu am nevoie de putere prea mare la gluma asta de montaj :). Multumesc oricum de sfaturi.
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Cauta un traf la mana a 2a ca iesi mai ieftin. Sau rebobineaza unul daca ai timp si rabdare.

Mi-a picat un toroidal de 24v la 63va pe mana si mai din curiozitate, mai la indemnul unui prieten am stat 2 ore si i-am rebobinat secundarul pentru ai face si mediana... acum problema e ca pe o infasurare a secundarului am 12,2v iar pe a doua am 11,7v, acei 0,5v va afecta cumva functionarea?Multumesc.
Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Mai aveti nevoie de TDA2030? Donez vreo 10-15 bucati noi. Nu am ce face cu ele. Dati-mi PM daca le vrei.

le mai aveti... mai doriti sa scapati de ele? vi le si platesc nu-i problema... am vrut sa cumpar dar in brasov toate se cumpara de la tme, la tme e 2lei unul iar in brasov(acelasi cod) e 8 lei...O seara buna, stima.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări