Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

• Răspunsuri 102
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Multulesc pt sfat , problema este ca am facut unul si nu imi merge , nu stiu de ce , ma tem ca schema care am abordat-o nu e buna, sau asa ceva , am verificat toate piesele de 5 ori , si nimik, atasez schema si masuratorile care le-am facut, poate ma ajuta cineva sa ii dam de cap. Am vericat si legaturile si tot nu a iesit nimik. :cry: :cry:

Link spre comentariu
:nebunrau: Nici tu nu stii ce ai facut acolo sau l-ai alimentat aiurea... ori nu sti numerotarea pinilor. Unde ai tensiunea de alimentare pozitiva, unde ai alimentarea negativa fata de masa??? De exemplu, pe pinul 2 trebuie sa ai V+ ... L-ai alimentat direct din transformator sau ai utilizat si o punte redresoare + condensatoare electrolitice de filtraj?
Link spre comentariu

In figura 14 de la pagina 7/13 din datasheet http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet- ... A2052.html vezi cum sint montate rezistentele R6 si R7 pentru obtinerea tensiunii cu 5V mai pozitiva decit V-, pentru comanda STAND-BY (uita-te cu atentie in datasheet, acolo scrie ce tensiune se aplica pentru deblocare).

Daca ai tensiunile corecte fara ca integratul sa scoata tensiune continua pe iesire, poate asta este problema.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări