Vizitator apollo87026 Postat Decembrie 17, 2010 Partajează Postat Decembrie 17, 2010 buna...ma ajuta cineva si p mine sa indentific ce fel d filtre imi trebuie si cum trebuie legate? Am o pereche de boxe cu doua difuri d bas ficare a cate 300w.medie si inalte. Ce fel de filtru imi trebuie?d cati omi si d cati wati.d filtre p 3 cai am nevoie?difurile d bass sunt p 4 ohmi iar mediile si inaltele p 8 ohmi.basul este legat in serie d p filtru iar celalalte p direct...amplificatorul este d 200Wx4...nu suna clar boxele si nu stiu c sa mai fac... Aaa si inca o problema se tot intrerupe amplificatorul si nu stiu dc? SOS SOS SOS... Link spre comentariu
NICA Postat Decembrie 17, 2010 Partajează Postat Decembrie 17, 2010 buna...ma ajuta cineva si p mine sa indentific ce fel d filtre imi trebuie si cum trebuie legate? Am o pereche de boxe cu doua difuri d bas ficare a cate 300w.medie si inalte. Ce fel de filtru imi trebuie?d cati omi si d cati wati.d filtre p 3 cai am nevoie?difurile d bass sunt p 4 ohmi iar mediile si inaltele p 8 ohmi.basul este legat in serie d p filtru iar celalalte p direct...amplificatorul este d 200Wx4...nu suna clar boxele si nu stiu c sa mai fac... Aaa si inca o problema se tot intrerupe amplificatorul si nu stiu dc? SOS SOS SOS...asta ce specie este? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum