giongiu Postat Ianuarie 12, 2014 Partajează Postat Ianuarie 12, 2014 Daca este vorba despre 2x16Vca ( adica 32Vca ) atunci nu m-as repezi prea usor sa il folosesc, asta presupune mai bine de 40Vcc, la tensiuni mai mici cumulate cu curent de sarcina mare, disipatia pe regulator va fi de-a dreptul imensa, daca dispui de radiator masiv atunci ar fi in regula, daca nu...Daca e vorba de o sursa capabila de 30V/10A pe iesire, tu ce traf ai recomanda? Asta in ideea ca 32Vrms, este echivalentul unei tensiuni continue de 32V. Cu disipatia ai dreptate, dar asta e neajunsul surselor liniare... Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 13, 2014 Partajează Postat Ianuarie 13, 2014 Pai sigur n-as recomanda o tensiune continua in gol de peste 40V, se accentueaza si mai mult dezavantajul tipic surselor liniare, pentru 30Vcc regulat eu as recomanda undeva in jur de 35Vcc ca si alimetare proveniti de la un traf cat mai solid care sa suporte curentul de sarcina fara pierderi importante. 10V in minus inseamna la 10A, 100W mai putin, totusi conteaza. Link spre comentariu
ROBERT78 Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Cineva imi face si mie cablju la sursa velleman 0-30v 10A SI VOLTMETRU AMPERMETRU ACELA CU MASURAREA TEMP +CONTROL VENTILATOR+PROTECTIA LA SCURT!! Multumesc!!Contra cost bineinteles!! Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 20, 2014 Partajează Postat Ianuarie 20, 2014 Posteaza la servicii! viewforum.php?f=33 Link spre comentariu
OvidiuDorin Postat Februarie 21, 2014 Partajează Postat Februarie 21, 2014 Am realizat si eu aceasta sursa de la velleman, in varianta dubla, cu soft start. Link spre comentariu
OvidiuDorin Postat Februarie 21, 2014 Partajează Postat Februarie 21, 2014 Rezistentele r37-r38-r39-r40 sunt de 0.1ohm 5w. Link spre comentariu
OvidiuDorin Postat Februarie 21, 2014 Partajează Postat Februarie 21, 2014 Continuarea imaginilor. Link spre comentariu
marik2500 Postat Februarie 24, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2014 Nu am cuvinte sa ma exprim pentru maiestria constructiei tale. Sa o stapanesti sanatos!!! Link spre comentariu
OvidiuDorin Postat Februarie 24, 2014 Partajează Postat Februarie 24, 2014 Multumesc frumos. Link spre comentariu
albasete Postat Februarie 25, 2014 Partajează Postat Februarie 25, 2014 Felicitari pentru realizare ! Ce dimensiuni are radiatorul ? Vad ca deja sunt 2 voltampermetre, celelalte 3 instrumente analogice ce monitorizeaza ? Poti descrie panoul frontal ? Link spre comentariu
OvidiuDorin Postat Februarie 25, 2014 Partajează Postat Februarie 25, 2014 Multumesc. Radiatorul are dimensiunile 300x125x10, instrumentul din centru masoara tensiunea (cu buton de comutare intre cele doua surse)si cele doua instrumente analogice masoara intensitatea. Practic fiecare sursa are intrumente de masursare a tensiunii si intensitatii, atat analogice, cat si digitale. Nu am avut intrumente analogice special dedicate pentru tensiune si intensitate, pentru acea plaja, am folosit ce am avut. Link spre comentariu
albasete Postat Februarie 25, 2014 Partajează Postat Februarie 25, 2014 Multumesc. Frumoasa lucrarea si interesanta. Sa o folosesti sanatos ! LE: sa mai intreb si ce greutate are ? Link spre comentariu
OvidiuDorin Postat Februarie 25, 2014 Partajează Postat Februarie 25, 2014 Nu am cantarit-o, dar cu siguranta este mai grea decat o galeata cu apa de 10l. Tampoanele sunt cam.. comprimate . Link spre comentariu
OvidiuDorin Postat Martie 4, 2014 Partajează Postat Martie 4, 2014 Prezint si o varianta de cablaj, de dimensiuni reduse. Link spre comentariu
albasete Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 B A 741 nu am mai vazut demult. Este produsul romanesc de la fosta Baneasa. Un B A 723C mai am si eu. Frumoasa lucrarea, ingrijita. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum