Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SURSA 0-30V/0-10A

Postări Recomandate

• 1 lună mai târziu...

Nu cred ca sunt fite daca rogi pe cineva sa faca ceva (subliniez rogi). Si daca am rugat pe cineva sa posteze o alta varianta de cablaj cred ca nu am facut-o ca sa ma aflu in treaba, am avut un motiv sau mai multe.Unul din ele ar fi ca unele trasee la varianta de cablaj originala sunt foarte subtiri. Exista riscul cind lipesti si dezlipesti anumite piese, mai ales in timpul testelor, ca sigur o sa fie nevoie, ca nu o sa mearga din prima, sa se exfolieze cablajul. Nu stiu sa lucrez in Eagle sau alt program pentru a modifica varianta originala. De aceea am venit cu rugamintea de a posta o alta varianta de cablaj.Va rog sa nu mi-o luati in nume de rau. Va multumesc.

Link spre comentariu

Daca vrei sa le ingrosi putin sa sti ca nu faci rau. Pentru asta ai nevoie doar de PAINT!

Multumesc pentru sfat. Trebuie sa recunosc ca nu stiam despre aceasta metoda de modificare a cablajelor, dar omul cat traieste invata. O sa incerc in zilele urmatoare, sa modific un pic cablajul, mai ales traseele subtiri, dupa care in limita timpului disponibil o sa ma apuc sa fac si eu aceasta sursa. Daca nu o sa ma descurc, poate mai apelez la cunoscatori.
Link spre comentariu

Cu placere apeleaza la ce nu esti sigur si o sa vezi cati prieteni de breasla vei avea! Spor la mesterit! Nu uita in timpul lucrului mai ia cate o pauza si icon_jook ! :aplauze

O alta metoda de redesenare ar fi in Sprint Layout sa folosesti optiunea Scanned copy.

Trebuie sa ai cablajul vechi in format .bmp, il incarci si il redesenezi cum vrei tu ,,avandul pe cel vechi dedesupt,,. Aceasta insa presupune sa fi lucrat deja cu programul Sprint Layout Mai jos un exemplu! :87

post-41319-139829602521_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări