marik2500 Postat Februarie 3, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2013 O gramada de atasamente lipsesc deoarece pe forum la un moment dat nu stiu de ce ( ne pot spune adminii) s-au sters toate atasamentele si a mai ramas doar textul. Eu am facut schema aia din revista italiana Fare Elettronica si V/A -metru tot din aceasta revista. Revista aici http://fisierulmeu.ro/24AWIV6AJ6P3/FE-217-218-rar.html Link spre comentariu
YO5VAE Postat Februarie 3, 2013 Partajează Postat Februarie 3, 2013 Multumesc marik2500 pentru raspuns si atasament. Parola se pare ca e 2013 .Alte opinii mai sunt? Mi se pare cam dubios transformatorul ala. As fi curios cum arata si cealalta schema. Link spre comentariu
marik2500 Postat Februarie 3, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2013 Aici e cealalta http://fisierulmeu.ro/24C1HN0C10HG/VOLT ... O-pdf.html Link spre comentariu
YO5VAE Postat Februarie 3, 2013 Partajează Postat Februarie 3, 2013 Multumesc. Si asta e utila. Dar cand ziceam cealalta schema, ma refeream la celalalt tip de sursa.... Weleman K7200 ... Sau cel putin asa am inteles din topic...ca unii construiau una si altii cealalta... Link spre comentariu
marik2500 Postat Februarie 4, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2013 Eu am vrut initial sa frac o sursa babana da 10A si am cautat peste tot insa asta e schema la care m-am oprit si am facut-o. Sunt bune si primele scheme insa nu le-am realizat ca sa-ti pot zice ceva concret. Oricum vezi pe aici http://www.sonsivri.to/forum/index.php? ... btopicseen Spor! Link spre comentariu
nekkerman Postat Februarie 4, 2013 Partajează Postat Februarie 4, 2013 Spor la mesterit! http://www.hobbielektronika.hu/forum/ge ... ?id=189143 Sa auzim numai de bine! Link spre comentariu
marik2500 Postat Februarie 4, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2013 Spor la mesterit! http://fisierulmeu.ro/244G8QRG1OX8/power-zip.html Link spre comentariu
The_Reaper Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 Are cineva alta varianta de cablaj decat cea originala la sursa de la velleman? Il rog sa o posteze aici daca se poate. Link spre comentariu
woodyteo Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 Si eu as dori o alta varianta de cablaj la aceasta sursa. Daca are cineva il rog s-o posteze. Cred ca mai sunt doritori.Va multumesc. Link spre comentariu
marik2500 Postat Martie 12, 2013 Autor Partajează Postat Martie 12, 2013 Nu vad de ca n-ar fi buna aia originala de la Velleman. Cui nu-i place sa puna mana si sa faca alta, nu??? Eu numesc asta ,,Fiţe pe stomacul gol!!!,, chiar nu inteleg! Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 Poate nu stie lucra cu Eagle ,ceva... fite.Care vrea cablaje deosebite (cu trasee serpuitoare ?) sa-si faca! Link spre comentariu
woodyteo Postat Martie 12, 2013 Partajează Postat Martie 12, 2013 Nu cred ca sunt fite daca rogi pe cineva sa faca ceva (subliniez rogi). Si daca am rugat pe cineva sa posteze o alta varianta de cablaj cred ca nu am facut-o ca sa ma aflu in treaba, am avut un motiv sau mai multe.Unul din ele ar fi ca unele trasee la varianta de cablaj originala sunt foarte subtiri. Exista riscul cind lipesti si dezlipesti anumite piese, mai ales in timpul testelor, ca sigur o sa fie nevoie, ca nu o sa mearga din prima, sa se exfolieze cablajul. Nu stiu sa lucrez in Eagle sau alt program pentru a modifica varianta originala. De aceea am venit cu rugamintea de a posta o alta varianta de cablaj.Va rog sa nu mi-o luati in nume de rau. Va multumesc. Link spre comentariu
marik2500 Postat Martie 13, 2013 Autor Partajează Postat Martie 13, 2013 Daca vrei sa le ingrosi putin sa sti ca nu faci rau. Pentru asta ai nevoie doar de PAINT! Link spre comentariu
woodyteo Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 Daca vrei sa le ingrosi putin sa sti ca nu faci rau. Pentru asta ai nevoie doar de PAINT!Multumesc pentru sfat. Trebuie sa recunosc ca nu stiam despre aceasta metoda de modificare a cablajelor, dar omul cat traieste invata. O sa incerc in zilele urmatoare, sa modific un pic cablajul, mai ales traseele subtiri, dupa care in limita timpului disponibil o sa ma apuc sa fac si eu aceasta sursa. Daca nu o sa ma descurc, poate mai apelez la cunoscatori. Link spre comentariu
marik2500 Postat Martie 14, 2013 Autor Partajează Postat Martie 14, 2013 Cu placere apeleaza la ce nu esti sigur si o sa vezi cati prieteni de breasla vei avea! Spor la mesterit! Nu uita in timpul lucrului mai ia cate o pauza si icon_jook ! O alta metoda de redesenare ar fi in Sprint Layout sa folosesti optiunea Scanned copy. Trebuie sa ai cablajul vechi in format .bmp, il incarci si il redesenezi cum vrei tu ,,avandul pe cel vechi dedesupt,,. Aceasta insa presupune sa fi lucrat deja cu programul Sprint Layout Mai jos un exemplu! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum