Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SURSA 0-30V/0-10A

marik2500

Postări Recomandate

• 3 săptămâni mai târziu...
  • 4 luni mai târziu...

Salut. Nu puteai sa le incarci direc aici? Le-ai pus pe un site care mai cere si 2 euro pentru cont, sau sa mai astepti si cate un minut pentru descarcare.

Link spre comentariu

Salut. Nu puteai sa le incarci direc aici? Le-ai pus pe un site care mai cere si 2 euro pentru cont, sau sa mai astepti si cate un minut pentru descarcare.

Trebuie sa astepti pina se termina numaratoarea si descarci.
Link spre comentariu

There was an error opening this document. The file is damaged and could not be repaired.Acest mesaj la ambele fisiere. Am asteptat pana la descarcare.

Si la mine a mers ok dupa cele 60s de asteptare. :da Uite hex-ul:[attachment=0]V_A_V1_1.rar[/attachment]
Link spre comentariu

OK, le-am descarcat, dar sunt prea mari si nu accepta forumul, le-am facut in 3 arhive, se poate deschide, vezi poza atasata.post-17385-139829445586_thumb.jpg[attachment=3]VOLTMETRO-AMPERMETRO.part1.rar[/attachment][attachment=2]VOLTMETRO-AMPERMETRO.part2.rar[/attachment][attachment=1]VOLTMETRO-AMPERMETRO.part3.rar[/attachment]

Link spre comentariu

Pai e fix aceelasi document,doar ca e cate o parte in fiecare arhiva. Deci pt a-l vedea,trebuie sa ai toate 3 arhivele. Apoi cand deschizi arhiva 1,documentul se va extrage complet din toate 3 arhivele!

Link spre comentariu

Am inteles. Pana acum nu am facut partitii de genul asta. Si multumiri lui GeoMar.

Imi pare bine ca am putut sa te ajut.Descarca cele 3 arhive, apoi pe arhiva 1 dai click dreapta si apoi "Extract Here". :da
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări