Vizitator sebastianjojovici Postat Decembrie 17, 2010 Partajează Postat Decembrie 17, 2010 Salutare!Cine ma poate ajuta cu un raspuns. Caut un casetofon pt un Ford Scorpio din 1997, am modelul, dar cand ii dau cautare pe net, acelasi model il gaseste aproape numai pe Ford Focus. Intrebarea mea este daca in continuare caut player Ford Focus, acesta are aceeasi conectica ca modelul pt Ford Scopio?Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Decembrie 17, 2010 Partajează Postat Decembrie 17, 2010 Cauta prin fiserele adaugate ce conectica ai .......................????? Acorda atentie si PINOUT.RAR Cred ca este suficient .......................................................... Aceasta problema ai expuso pe mai multe Forumuri Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Decembrie 17, 2010 Partajează Postat Decembrie 17, 2010 Cauta si aici daca nu te-ai plictisit ........... Toata conectica Ford................. http://teletehnika.info/collection-of-s ... -ford.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum