sebim Postat Decembrie 17, 2010 Partajează Postat Decembrie 17, 2010 Buna ziua, Domnilor administratori, As avea o propunere pentru dvs.Din cate am vazut, nu exista ceva orientat spre retelistica in acest forum.Tianand cont ca toata lumea vrea sa supervizeze/comande un sistem electronic/automat, cred ca ar prinde bine si discutii in domeniul comunicatiilor.Ma ofer cu maxim de suport. Detin certificari in domeniu, precum si experienta de peste 7 ani.O zi buna!Astept si parerile dvs. respectiv alte propuneri.Sebastian Musat Link spre comentariu
diablero Postat Decembrie 18, 2010 Partajează Postat Decembrie 18, 2010 Cred ca este o idee buna. Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Posteaza-ti propunerea aici viewtopic.php?f=36&t=69112 Link spre comentariu
sebim Postat Decembrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2010 salut, am vrut sa postez unde mi-ai zis, dar apare "inchis".Cum procedez?Merci, Sebastian Musat Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Acum am vazut si eu ca acolo nu este buton de raspuns! Uite, de aici se poate posta viewtopic.php?f=66&t=69112&start=105 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum