Vizitator soryn14 Postat Decembrie 17, 2010 Partajează Postat Decembrie 17, 2010 As vrea sa procur astfel de leduri tip 3528 in culoarea alba dar nu am gasit pe web poate stiti unde pot gasi astfel de leduri Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Decembrie 17, 2010 Partajează Postat Decembrie 17, 2010 http://leddna.com/Wholesale-smd-led-chi ... -5050_c809 Link spre comentariu
Vizitator soryn14 Postat Decembrie 17, 2010 Partajează Postat Decembrie 17, 2010 Si cum le pot procura pe acestea cum se desfasoara expeditia, au curier in romania? Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Decembrie 17, 2010 Partajează Postat Decembrie 17, 2010 Le platesti cu un card,ti le trimit prin posta si cand ajung esti avizat ,in cutia postala,sa te duci la oficiul postal de vama dupa pachet.Auzi,curier Daca te grabesti(ledurile astea vin intr-o luna),cumpara de la Farnell(5euro/pachet) sau TME (19lei/paghet). Link spre comentariu
Vizitator soryn14 Postat Decembrie 17, 2010 Partajează Postat Decembrie 17, 2010 LL-R3528W-W21C LED SMD 3528 alb 1000-2000mcd lentilă 60° acest tip de led are 3.5v? pentru ca asta am nevoie Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Decembrie 17, 2010 Partajează Postat Decembrie 17, 2010 Ledul e un semiconductor comandat in curent, tensiunea de functionare e un parametru secundar, care trebuie avut in vedere.Cum ai de gand sa-l alimentezi? Link spre comentariu
Vizitator soryn14 Postat Decembrie 17, 2010 Partajează Postat Decembrie 17, 2010 vreau sa schimb culoarea bordului la masina care aceasta foloseste leduri tip acesta, operatiunea a mai fost facuta de multi baieti din afara care au facut un diy(operatiune de unu singur) si in forum spun ca trebuie folosit acest tip de led 3528 si sa aiba 3.5v care trebuiesc dezlipiti un un pistol de lipit (solder iron) daca nu ma insel sau nu poate nu am tradus eu bine si inlocuiti cu acestia, sigur eu acum nu prea am lipit multe circuite (aproape deloc) la treaba asta o sa fie mai complicat sau poate gasesc pe cineva sa faca treaba cu lipitu (il cinstesc) ce zice-ti ?:)specificatiile detaliate despre led: The 3528 led most likely in similar spec. Vf - 2.1~3.310~20mA120 degree Link spre comentariu
c_anicai Postat Decembrie 17, 2010 Partajează Postat Decembrie 17, 2010 ceva leduri smd aici, poate e de folos. http://www.zexstar.com/leduri/leduri-sm ... c145d9323/ Link spre comentariu
Vizitator soryn14 Postat Decembrie 18, 2010 Partajează Postat Decembrie 18, 2010 nimeni nu stie??? Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Decembrie 18, 2010 Partajează Postat Decembrie 18, 2010 Acum i-mi repar bordul,dar pt altcineva nu stiu daca ma bag...e f multa bibileala.Am vrut sa cumpar cadrane cu plasma,la alea vine producatorul/comerciantul sa le monteze ...ultimul scor era de 200euro /30zile. Asa ca trebuie sa te gandesti la o cinste mare,MARE. Link spre comentariu
Vizitator soryn14 Postat Decembrie 18, 2010 Partajează Postat Decembrie 18, 2010 ok deci sa-ti spun e vorba de un bmw e60 bordul stiu sa-l demontez sa desfac cadranele la ce am nevoie e vorba sa lipesc acele leduri in locul celor vechi atat alta treaba nu este si sa verific ca functioneaza inainte sa-l montez cu aparat de masurare Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Nu prea ma stiu la masini,din cate spui e o treaba simpla,spor la treaba si nu uita sa deconectezi bateria inainte sa umbli la bord. Link spre comentariu
Vizitator soryn14 Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 este simpla dar nu vrea sa ma bag la lipitul ledurilor de aceea am nevoie de cineva care se pricepe sa lipeasca si sa verifice tensiunea + si -, daca functioneaza Link spre comentariu
Vizitator soryn14 Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 cineva ? chiar nu stie nimeni sa ma ajute cu lipitul unor leduri si sa masuram tensiunea? Link spre comentariu
ionu x Postat Decembrie 22, 2010 Partajează Postat Decembrie 22, 2010 fa rost de un pistol de lipit,de fludor si sacaz,......mai citeste pe datasheet.ro despre acele leduri,depisteaza-le - si + fa rost de fire si rezistente pt protectie si apucate de lipit.....maxim 5 secunde cu pistolul pe ele!sau daca ai deja toata "instalatia" facuta si trebuie sa inlocuiesti doar ledurile fi atent la - si + Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum