Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

masca transparenta

Vizitator jazz

Postări Recomandate

ce material credeti ca s-ar preta cel mai bine pentru o masca de preamplificator. ma refer la materialul transparent-fumuriu care acopera lcd/vfd-ul, ca mai jos. stiti vreo sursa buna, preturi.

Posted Image

multam.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• manolo

2

• radiomanyo

1

Top autori în acest subiect

Buna Ziua !Acum vreo doi ani a trebuit sa fac o masca pentru panoul frontal la o masina la job. Am masurat panoul si cotele exacte la care erau diferitele decupaje pentru butoane si aparate. Cu COREL DRAW am desenat imaginea panoului cu decupajele pozitionate la cotele masurate mai inainte.Am facut si inscriptiile necesare. M-am dus la un copy center si am cerut o imprimare pe folie autocolanta de culoarea preferata . Dupa imprimare am cerut sa-mi aplice o folie autocolanta transparenta peste cea tiparita mai inainte. Toata treaba a costat cam echivalentul a 10 RON . La job am lipit folia pe panoul frontal de pe care mai inainte demontasem toate butoanele si aparatele . Dupa lipire am decupat cu un cutter locurile pentru butoane si aparate.Am montat la loc butoanele si aparatele . Panoul este folosit si azi , scrisul bineinteles ca nu se deterioreaza chiar daca a fost curatat in mod curent cu diluant sau spirt.A fost peste asteptari , m-am mirat si eu. In plus desenul il ai la pastrare si reconditionarea se poate face oricand este nevoie.Cu stima,radioman_yo

Link spre comentariu
Vizitator jazz

@manoloe o varianta, dar asta inseamna sa alerg dupa doua lucruri in loc de unul :) caut un plexiglas fumuriu, eventual care sa reziste la zgarierturi (usoare, accidentale) si am 2 probleme: nu stiu unde sa caut, mai ales ca ma intereseaza o placa nu mai mare de A4, si cum sa tai materialul ca sa fie cat mai profi. @radiomanyoma intereseaza doar partea care acopera lcd-ul, nu toata partea frontala.e de tinut minte insa pentru un proiect ca al tau.multumesc pentru sugestii!

Link spre comentariu

Dute la Remat,cauti o bucata de plexi de pe la un aparat vechi si gata.Aia o bagi in buzunar,iei la mana o bucata oarecare de fier si la poarta nu te intelegi la pret cu omul locului drep care o lasi jos si iesi nemultumit.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări