yo9hnf Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Hello ! Am cautat ceva-ceva dar nu am gasit mai nimic. Mi-am luat un kit de inchidere centralizata ca sa-l pun pe Dacia, dar nu are telecomanda....ori, "Boeru'" tre' sa aibe si telecomanda. Am gasit linkul urmator : http://www.rentron.com/rf_remote_control.htm Acolo se povesteste despre codoarele HD-12E si decodoarele HT-12D ( mi se pare ca mai e si HT-12A pt IR). Eu am niste module RX/TX pe 433Mhz....dar emitatorul e cam mare. In linkul de mai sus este prezentat un emitator TWS-434A, foarte mic, numai bun de pus intr-o cutie de telecomanda auto, dar pe care nu l-am gasit pe dioda.ro...trebuie sa mai sap pe la polonezi... Modulele astea TX-RX practic atata timp cat au acceasi frecventa, sunt perfect compatibile unul de-un soi, altul de alt soi ? Multumesc ! Link spre comentariu
Ashky Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Cauta in targ o telecomanda auto, vezi ce cipan are si mai discutam.Daca are PT2262, am eu soft ptr pic, daca e e cu HT, ii cumperi perechea si gata, cu precizarea ca nu toate sunt pe 433, am gasit si pe 868 (ptr care am un receptor disponibil), daca e pe 433 poti folosi receptorul pe care il ai, mai ramane sa faci decodorul.Sau daca nu te deranjeaza dimensiunea, am ceva de genul asta viewtopic.php?f=68&t=46323, trebuie doar sa-i faci o mica modificare la alimentare.Mai am 2 telecomenzi auto (una nou nouta si una folosita) si receptorul aferent (fara decodare), dar nu stiu acum ce circuit au.Revin cu detalii.La capitolul programare pic, cum stai? Link spre comentariu
yo9hnf Postat Decembrie 17, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2010 Salut Ashky si multumesc pentru raspus !La capitolul "Programare PIC" ...am programator si se rezolva cu orice uC...la partea software...zero.Dimensiunile fizice ale receptorului nu ma intereseaza....telecomanda sa fie mica. (normala).Foarte buna ideea ta cu telecomanda din obor !O sa caut ! Radu Link spre comentariu
yo9hnf Postat Decembrie 24, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2010 @Ashky , Vrei te rog sa postezi schema de receptor-decodor cu PIC? Link spre comentariu
Ashky Postat Decembrie 25, 2010 Partajează Postat Decembrie 25, 2010 Schema nu e cazul, picul merge cu oscilatorul intern, intrarea de la receptor e PORTA3, butonul ptr memorare e la PORTA0, iar iesirile sunt la PORTC0-3.Trebuie doar un pull-up pe buton, si cate un tranzistor si o rez pe fiecare iesire.Asm-ul il postez maine ptr ca trebuie sa-l periez un pic, il folosesc la aprinderea lustrei din sufragerie si are si 3 timere care nu sunt utile in cazul de fata.Telecomanda ce encoder are? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum