SHADYYY Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Am vrut sa cumpar de pe un site niste memori ram la 400Mhz PC3200 .uni le spun DDR1 alti DDR2 ,pana la urma cum este? Eu stiu ca DDR1 este pana la PC3200 care au 400Mhz si 184 pini iar peste aceste valori sunt DDR2 .si au mai multi pini si Mhz. Gresesc? Link spre comentariu
Spitfire Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Nu gresesti decat partial, au existat in perioada 2004-2006 sisteme brand(Dell, IBM) care aveau pe ele DDR2 la 400 MHz. DDR2 are 240 pini(pt. desktop). http://en.wikipedia.org/wiki/DDR2_SDRAM PC3200 inseamna 3200MB/s, asta e latimea de banda care poate fi atinsa in dual-channel la DDR1, respectiv latimea de banda a unei memorii DDR2 la 400MHz, in single channel. O memorie DDR2 la 800 MHz va avea 6400MB/s, desigur numai in dual-channel.Si numai teoretic...(depinde de controller-ul de memorie din procesor sau din chipset). Ca sa afli ce memorie are sistemul tau, cel mai simplu vezi daca se potriveste, fara sa fortezi nimic, sau numeri pinii. Link spre comentariu
RobyToby Postat Decembrie 17, 2010 Partajează Postat Decembrie 17, 2010 Ca sa afli mai multe detalii despre RAM cauta pe google programul Sistem Information . Instaleaza programul si cauta la Hardware , acolo vei vedea toate informatiile despre calculatorul tau .Bafta . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum