Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sfat achizitie mini-freza

mosfet

Postări Recomandate

Eu as merge pe Dremel cred ca este mai ieftin decat Proxxon.Avantajul la Dremel este ca se pot repara, se gasesc piese de schimb, nu stiu la Proxxon.Eu am 3 modele de Dremel si sunt foarte multumit.

post-45737-139829405427_thumb.jpg

post-45737-139829405439_thumb.jpg

post-45737-13982940545_thumb.jpg

post-45737-1398294057_thumb.jpg

post-45737-139829405708_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radu cnc

11

• Arise

5

• mosfet

4

• alin 105

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Revin și eu cu un comentariu oarecum personal. Mini frezele astea Dremel sau Proxxon sunt bune dacă le folosești la ce au fost ele create.

Problema e că dacă vrei mai mult de la ele, adică burghie, freze sau pietre mai mari sau vrei cuplu la turații joase nu este posibil.

Prin urmare mă gândesc că un ax flexibil de tip Heavy Duty conectat la o bormașină normală ar rezolva toate aceste "mici" probleme.

Un exemplu de astfel de ax: http://www.amazon.com/Heavy-Duty-Shaft- ... B001PTSWJ6

Link spre comentariu

Da este OK , ai cuplu la turatii mici ele functioneaza cam pana la 4000rot/min dar nu uita ca sunt destul de rigide ca si flexibilitate si nu pot fi manevrate usor in spatii in care trebuie sa faci curburi stranse cu flexibilul.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator pisica matache

Intamplarea a facut sa gasesc pe OKAZII.RO, la un pret caruia nu i-am putut rezista,trei bucati Proxxon,la pachet,doua FBS 12/E si una 50/E.Inca nu le-am primit,asa ca nu stiu daca am facut sau nu o miscare inspirata.Tot pe OKAZII.RO am gasit un cablu flexibil,dar pentru Dremel;intrebarea mea ar fi,daca exista posibilitatea sa adaptez partea ce vine la freza,ca sa pot folosi respectivul cablu la Proxxon.La Dremel am vazut cum e sistemul de prindere,dar la Proxxon nu stiu cum se face,nu am gasit pe net informatii in acest sens.Daca exista posesori de Proxxon,care folosesc cablu flexibil ,i-as ruga daca se poate sa-mi spuna cum se prinde acesta,ar fi foarte utila daca se poate,o poza cu capatul respectiv,eventual ceva dimensiuni.Multumesc anticipat pentru orice informatie.

Link spre comentariu
  • 11 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări