amatorul Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Poate ca voua vi se pare o intrebare banala dar va rog sa ma ajutati Am probleme cu buretele care curat letconul ,tot timpul este uscat si turtit,cum il pot face sa fie moale tot timpul ca sa pot curata cine letconul? Link spre comentariu
gaby Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Buretele trebuie sa fie ud. Link spre comentariu
amatorul Postat Decembrie 16, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2010 poi am avut doua si unul dintre ele statea moale de cand l-am primit si dupa ce l-am udat a inceput sa se usuce si acela,cred ca nu trebuia sa-l ud.O fi avut ceva unsoare in el? Link spre comentariu
srdjan Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 de ce nu iei burete de sarma de spalat vase (din ala moale)... mie personal mi se pare ca isi face treaba mai bine si costa mult mai putin decat buretii termorezistenti. Link spre comentariu
gaby Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Buretele trebuie sa fie ud tot timpul, eu folosesc hartie igienica pentru curatat. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Conform reclamei....Cocolino o face moale si pufoasa ....trebuie musai udat mereu, apa evaporandu-se natural iar pe langa asta intervenind si caldura preluata de apa de la varful letconului. Eu folosesc burete si sunt foarte multumit. Link spre comentariu
amatorul Postat Decembrie 16, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2010 ok multumesc de sfaturi,o sa-l ud tot timpul Link spre comentariu
iulianpry Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 mai bine ia un burete de vase mai moale,cum spune si srdjan (ideal ar fii unul din cupru da nu am gasit pe unde am cautat).vezi ca sunt unii facuti cu o panglica mai lata,pentru curatat aluminiul ,eu asa ceva flosesc si merg super bn. Link spre comentariu
ratza Postat Decembrie 17, 2010 Partajează Postat Decembrie 17, 2010 Merge şi mai bine cu lavete din celuloză. Sînt ieftine şi ţin de te plictiseşti. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum