Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv telefunken

Postări Recomandate

salut.am un tv telefunken cu sasiu 517,sursa in partea primara este incomplecta :nebunrau: vreau sa adaptez o alta sursa dar nu stiu tensiunile exacte la esirea din chooper,poate stie cineva tensiunile exacte pa adaptarea mentionata,atasez si schema dar nu da suficiente detalii :jytuiyu multumiri anticipate :aplauze

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doru tv

2

• BUGHIU

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Cum sa nu dea suficiente detalii?! Pe o pagina va prezinta o parte a secundarului sursei impreuna cu primarul ,iar pe cealalta restul iesirilor cu tensiunile aferente ale choperului!Uitati-va mai bine ca sint date toate tensiunile din secundar :da

Link spre comentariu

Cum sa nu dea suficiente detalii?! Pe o pagina va prezinta o parte a secundarului sursei impreuna cu primarul ,iar pe cealalta restul iesirilor cu tensiunile aferente ale choperului!Uitati-va mai bine ca sint date toate tensiunile din secundar :da

salut.am verificat schema inainte si dupa ce am postat dar nu sunt date toate out tensiunile pe sursa de la pinul 12-la22 :da
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări