albasete Postat August 1, 2013 Partajează Postat August 1, 2013 Am reusit ! Cautand pe forum am gasit ceea ce-mi trebuia ! S-a rezolvat, m-am descurcat cu ajutorul celor care au postat informatiile ! Mii de multumiri ! Link spre comentariu
manolo Postat Octombrie 21, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2014 (editat) Cum mi-am facut o statie noua cea prezentata de fratelo gen gordak ,am zis sa fac si o carcasa,dar de data asta am folodit placaj de 5mm, dupa ceva masuratori si "zmingalit" citeva foi am transpus proiectul in corel si am plecat cu el la taiat laser si cam asa a iesit: Si citeva faze de premontaj: Cam atit pe ziua de azi,Lipituri intinse! Editat Octombrie 21, 2014 de manolo Link spre comentariu
manolo Postat Octombrie 22, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2014 Am continuat cu asamblarea ,dupa ce am dat un strat de lac nitro ,am fixat si fundul carcasei si provizoriu panoul frontal: Si citeva incercari cu panoul frontal: M-am hotarit la forma si am printat un laminat cu adeziv: Dupa imbinarea cu rasina epoxi am trecut la chituire: Link spre comentariu
manolo Postat Octombrie 23, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2014 Dupa chituire a urmat si o smirgheluire cu diverse granulatii: Si trei straturi de vopsea: Si toate componentele bagate la interior: Link spre comentariu
manolo Postat Octombrie 24, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2014 In fine statia este finalizata si arata cam asa: In inchieiere sint multumit cum functioneaza statia. Cutia se poate realiza si din komatex de 5mm si fundul din parchet laminat 7mm. Link spre comentariu
albasete Postat Octombrie 27, 2014 Partajează Postat Octombrie 27, 2014 Felicitari ! Aduce mai degraba a lucrare industriala, atat de bine a iesit. Esti tare, Manolo ! Apropo, unde ai gasit placaj ? Si unde se pot realiza debitarile cu laser ? Multumesc. Link spre comentariu
manolo Postat Octombrie 27, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2014 (editat) Placaj la http://phoenixmodels.ro/ iar taiatul la o firma de publicitate care taie laser si router.Placaj cred ca se poate lua o bucata si de la Hornbach la pret mai mic.Ptr taiere trebuie format cad sau corel. Editat Octombrie 27, 2014 de manolo Link spre comentariu
albasete Postat Octombrie 27, 2014 Partajează Postat Octombrie 27, 2014 O.K., multumesc frumos. Link spre comentariu
mirceacra Postat Ianuarie 4, 2015 Partajează Postat Ianuarie 4, 2015 Avand o mare problema cu lipsa carcaselor m-am decis sa le confectionez singur, am comandat de pe site ul geplast placi de pvc foam de 3mm si 5mm. Astept sa apara marfa dar am o intrebare...Se pot lipi cu adeziv pentru pvc din comert? Link spre comentariu
manolo Postat Ianuarie 9, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 Da komatexul se poate lipi cu adeziv PVC ,cel mai bun este Tangit ,inainte lipeste cu citeva puncte de CA ,binenteles lipitura cu adeziv PVC la interior ,dureaza cam 12 ore lipirea definitiva ,dar recomand 24 ore pentru slefuire ,vopsire. Link spre comentariu
manolo Postat Ianuarie 23, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2017 Dupa citiva ani de pauza cu statia Weller magnastat ,din motive deces letcon (avea vo 20ani de functionare) ,s-a ivit o ocazie si am cumparat alt letcon nou,cu acest prilej am cosmetizat vechea carcasa ,plus un traf nou 24v/63w si cam asa arata: Binenteles ca functioneaza ireprosabil. Link spre comentariu
albasete Postat Ianuarie 23, 2017 Partajează Postat Ianuarie 23, 2017 Doar atat Manolo ? Felicitari ! Eram obisnuiti cu ceva mai mult. Sa o folosesti sanatos si cat mai mult timp ! Fir intins ! Link spre comentariu
manolo Postat Ianuarie 23, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2017 Multam, am 4 statii de lipit,cred ca e suficent. Link spre comentariu
albasete Postat Ianuarie 24, 2017 Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 Fata de 2 ale mele, este suficient. Link spre comentariu
kinderu56 Postat Februarie 3, 2017 Partajează Postat Februarie 3, 2017 clona carcasa+statie JBC mai trebui finisata si vopsita http://postimg.org/image/szeiah3ub/ http://postimg.org/image/j16g5rq4h/ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum