Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Carcase a la Manolo-material komatex

manolo

Postări Recomandate

Si mie imi place cum a iesit.Profesional.Felicitari si stima.Cred ca daca tot ai oferit munca ta ,ar trebui si schema pusa.Daca se apuca cineva,sa aiba totul .Altfel nu cred ca se vor apuca decat putini initiati.

Link spre comentariu

Ok pun si schema:post-18416-139829590391_thumb.jpgO mentiune fetul folosit este IRF4905 ,tensiunea obtinuta 4,82V cine vrea neaparat 5V scoate ultima dioda BAT85 si pune un strap.

Link spre comentariu

Si un Super dispozitiv nu e o carcasa ,nu e din komatex este din parchet de fag fiert si indreapta "piciolusele" la integrate ,2 suruburi,2 piulite si 4 arculete de la pixuri:

post-18416-139829591905_thumb.jpg post-18416-13982959191_thumb.jpg

post-18416-139829597449_thumb.jpg

post-18416-139829597453_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Ok pun si schema:[attachment=0]pk21-mod-sch.JPG[/attachment]O mentiune fetul folosit este IRF4905 ,tensiunea obtinuta 4,82V cine vrea neaparat 5V scoate ultima dioda BAT85 si pune un strap.

se poate si hex-ul eventual setarile la programare.......multumesc.
Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Unde ai gasit optiunea potentiometre in Front panel designer ? Eu nu am gasito.(Discutia de la inceoutul topicului.) Multumesc si fir intins.

In bara din stanga

post-26132-139829662812_thumb.jpg

Link spre comentariu

Multumesc. Eu am Front Panel Designer 4.2 si nu are acele optiuni sau nu stiu eu sa le gasesc. Vad ca s-a utilizat Front Designer 3.0. Sunt programe diferite ?

Link spre comentariu

Multumesc. Eu am Front Panel Designer 4.2 si nu are acele optiuni sau nu stiu eu sa le gasesc. Vad ca s-a utilizat Front Designer 3.0. Sunt programe diferite ?

DA sunt programe diferite. :da
Link spre comentariu
:101 Intr-un final am reusit sa inserez simbolul, dar nu reusesc sa-i reduc dimensiunile. Mai incerc. I-mi cer scuze de stress, dar poate cineva mai deschide si -mi intinde un sfat de ajutor sau poate face curat. Multumesc anticipat.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări