mariandmd Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Foarte frumos Manolo... ini place cum a iesit, felicitari Link spre comentariu
manolo Postat Martie 2, 2013 Autor Partajează Postat Martie 2, 2013 Pentru cei interesati pun aici si cablajele ,plus amplasare piese ,schema este cea clasica.Pickit2-piese.pdfPickit2-miror.pdfPickit2-normal.pdf Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 3, 2013 Partajează Postat Martie 3, 2013 Si mie imi place cum a iesit.Profesional.Felicitari si stima.Cred ca daca tot ai oferit munca ta ,ar trebui si schema pusa.Daca se apuca cineva,sa aiba totul .Altfel nu cred ca se vor apuca decat putini initiati. Link spre comentariu
manolo Postat Martie 3, 2013 Autor Partajează Postat Martie 3, 2013 Ok pun si schema:O mentiune fetul folosit este IRF4905 ,tensiunea obtinuta 4,82V cine vrea neaparat 5V scoate ultima dioda BAT85 si pune un strap. Link spre comentariu
manolo Postat Martie 6, 2013 Autor Partajează Postat Martie 6, 2013 Si un Super dispozitiv nu e o carcasa ,nu e din komatex este din parchet de fag fiert si indreapta "piciolusele" la integrate ,2 suruburi,2 piulite si 4 arculete de la pixuri: Link spre comentariu
albasete Postat Martie 7, 2013 Partajează Postat Martie 7, 2013 Ingenioasa aplicatie ! Eu ma chinuiam cu un cleste "drept". Link spre comentariu
victor_andrey Postat Iulie 6, 2013 Partajează Postat Iulie 6, 2013 Ok pun si schema:[attachment=0]pk21-mod-sch.JPG[/attachment]O mentiune fetul folosit este IRF4905 ,tensiunea obtinuta 4,82V cine vrea neaparat 5V scoate ultima dioda BAT85 si pune un strap.se poate si hex-ul eventual setarile la programare.......multumesc. Link spre comentariu
manolo Postat Iulie 7, 2013 Autor Partajează Postat Iulie 7, 2013 Da uite si hexul,binenteles .TXT se inlocuieste cu .hexPK2V023200.txtDar discutii interesante gasesti aici pe forum la PIC-Alta clona pickit2. Link spre comentariu
albasete Postat Iulie 30, 2013 Partajează Postat Iulie 30, 2013 Unde ai gasit optiunea potentiometre in Front panel designer ? Eu nu am gasito.(Discutia de la inceoutul topicului.) Multumesc si fir intins. Link spre comentariu
mariandmd Postat Iulie 30, 2013 Partajează Postat Iulie 30, 2013 Unde ai gasit optiunea potentiometre in Front panel designer ? Eu nu am gasito.(Discutia de la inceoutul topicului.) Multumesc si fir intins.In bara din stanga Link spre comentariu
albasete Postat Iulie 31, 2013 Partajează Postat Iulie 31, 2013 Multumesc. Eu am Front Panel Designer 4.2 si nu are acele optiuni sau nu stiu eu sa le gasesc. Vad ca s-a utilizat Front Designer 3.0. Sunt programe diferite ? Link spre comentariu
GeoMar Postat Iulie 31, 2013 Partajează Postat Iulie 31, 2013 Multumesc. Eu am Front Panel Designer 4.2 si nu are acele optiuni sau nu stiu eu sa le gasesc. Vad ca s-a utilizat Front Designer 3.0. Sunt programe diferite ?DA sunt programe diferite. Link spre comentariu
albasete Postat Iulie 31, 2013 Partajează Postat Iulie 31, 2013 O.K. multumesc mult maestre ! Link spre comentariu
albasete Postat August 1, 2013 Partajează Postat August 1, 2013 Am reusit sa fac panoul , dar nu reusesc sa inserez potentiometrul, de fapt diviziunile. Ma puteti ajuta ? Multumesc. Link spre comentariu
albasete Postat August 1, 2013 Partajează Postat August 1, 2013 Intr-un final am reusit sa inserez simbolul, dar nu reusesc sa-i reduc dimensiunile. Mai incerc. I-mi cer scuze de stress, dar poate cineva mai deschide si -mi intinde un sfat de ajutor sau poate face curat. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum