albasete Postat Iunie 1, 2012 Partajează Postat Iunie 1, 2012 Da, dar cred ca era mai ieftin la tine decat in comert. Pacat, a mai renuntat un user de aici la pcb-uri, tot din cauza unuia rautacios. Scuze de putin off topic. Link spre comentariu
manolo Postat Iunie 1, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2012 Si eu am facut cateva barcute si electronice pentru barcute dar in ultima vreme a devenit o chestie foarte comerciala si eu am cam renuntat pentru ca s-au stricat multe prieteniiSe pare ca banii si invidia sunt mai importante pentru unii....Ai perfecta dreptate,tie oricum iti vine mai usor ,avind pisica. Link spre comentariu
manolo Postat Iunie 4, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2012 Apropo de barcute ,mi-a ramas ceva komatex galben si am facut o cutie pentru un esr.capacimetru.Citeva poze fata,spate,lateral.Fataul cu "abtibild" autoadeziv: Si o masurare a unui low esr Fujicon 470uf/10V ,din tabel se vede ca este f.bun Link spre comentariu
alin85 Postat Iunie 12, 2012 Partajează Postat Iunie 12, 2012 frumos, parca e facut de fabrica, cred ca ai foarte multa rabdare...scuze de off topic , o intrebare :ce schema ai utilizat pt. capacimetru + esr ? si eu vreau sa-mi construiesc una, as fi interesat de schema daca se poate... Link spre comentariu
manolo Postat Iunie 12, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 12, 2012 Este o schema de aici de pe forum a lui nel 95,sper c nu am gresit,da o cautare.Mai am ceva rabdare,dar....sper sa ma tina. Link spre comentariu
fratello Postat Septembrie 25, 2012 Partajează Postat Septembrie 25, 2012 Sper sa nu se supere Dl.Manolo (pe care il felicit pentru iscusinta ! Carcasele dumnealui sunt "bijuterii" !) dar as vrea si eu niste komatex ... Aveti idee (in afara, bineinteles, de firma G....t, care nu-mi trimite mie o placa...) de unde as putea face rost, in Ploiesti, de asa ceva ?! Am intrebat pe la vreo doua firme de publicitate dar ..."n-au, dom'le". Multumesc si imi cer scuze de "intruziune". Link spre comentariu
manolo Postat Septembrie 26, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2012 S-ar mai putea gasi ceva placi parca in format 50x50cm la Brico-Store,Hornbach nu sint sigur si de Praktiker ,colorate si alb cred sub alta denumire ,dar sint la fel ,se pot taia usor si lipi cu CA sau adeziv de PVC . Link spre comentariu
dodo007 Postat Octombrie 1, 2012 Partajează Postat Octombrie 1, 2012 Sper sa nu se supere Dl.Manolo (pe care il felicit pentru iscusinta ! Carcasele dumnealui sunt "bijuterii" !) dar as vrea si eu niste komatex ... Aveti idee (in afara, bineinteles, de firma G....t, care nu-mi trimite mie o placa...) de unde as putea face rost, in Ploiesti, de asa ceva ?! Am intrebat pe la vreo doua firme de publicitate dar ..."n-au, dom'le". Multumesc si imi cer scuze de "intruziune".Si eu am patit acelasi lucru prin 2008 cind lucram cu asa ceva. Am aflat apoi care era firma care aproviziona respectiva firma de publicitate din oras si am sunat direct la distribuitor si i-am rugat sa puna 2m in plus, facturati separat si sa ma sune soferul cind ajunge in oras....Si a tinut figura. Binenteles am dat o bere soferului. Merita sa incerci.Acum probabil ca nu mai trimit decit coli intregi. Dar incearca!Bafta. Link spre comentariu
fratello Postat Octombrie 1, 2012 Partajează Postat Octombrie 1, 2012 Multumesc amandurora pentru sfaturi !Intr-adevar am gasit la OBI, 28 lei placa 50x50 cm (mi s-a parut cam scump :( ), diverse culori (negru, alb, rosu), de 3 mm grosime.Nu am luat inca, dar e bine de stiut ... Link spre comentariu
manolo Postat Octombrie 4, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2012 Da e ceva mai scump la OBI ,la Geplast cred ca 1mp se duce pe la 60 lei/mp de komatex de 3mm ,la sediu iti taie din foaie cit vrei pe inaltimea de 2m cit are foaia ,poate cu ocazia unui drum prin Buc....sau sa incerci pe la niste firme loco ,ceva resturi . Link spre comentariu
manolo Postat Ianuarie 29, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Pentru un coleg de "barcute" si pentru oricine doreste masca de la ESR:Si in format pdf. marime normala care este 154x93mmESR.pdfEu l-am facut pe imprimanta laser color si apoi plastifiat cu autoadeziv. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Februarie 12, 2013 Partajează Postat Februarie 12, 2013 M-am deprins si eu cu FrontDesigner dar ce scule iti trebuie sa printezi pe "abtibild"?Toate cele bune,Mircea. Link spre comentariu
manolo Postat Februarie 26, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2013 Eu as face asa:as cauta un atelier cu cater ploter si as imprima pe autocolant transparent cu adeziv si inca una fara tipar si pusa peste prima de protectie ,asta este o idee ,trebuie verificat. Link spre comentariu
manolo Postat Februarie 26, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2013 Daca tot veni vorba de...intro zi clona nu a vrut sa mai scrie,si fiindca tot m-a enervat cablajul initial ,am zis ca e cazul sa fac altul ,putin coafat pe la trasee si pad-urile marite: Link spre comentariu
manolo Postat Februarie 26, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2013 Si am luat si carcasa la refacut: Merge foarte bine ,dar mai lucrez la o varianta ,asa de rezerva. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum