Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Carcase a la Manolo-material komatex

manolo

Postări Recomandate

mda , multumesc pt raspuns, e clar si evident unde sunt pozitionate potentiometrele,

nu imi venea sa cred ca exista ,

dar problema este ca eu foloseam alt front desing (o jucarie) unde sigur nu este,

intrebandu-l si pe nea' GOGU de front desing imi zice ca sunt doua tipuri ,

asta de la ABACOM este mult superior fata de ce foloseam eu, dar ieseau lucruri bune si de pe urma lui....

sunt foarte incantat de asta nou, are o librarie ....mare, e super.... de acum numai pe asta il voi folosi...

multumesc,

detin ceva forex, nu stiam ca asa se zice mi-au zis niste prieteni ,

intradevar se zgarie usor si este mai moale...cred ca o sa ma descurt cu el....

oare in timp se intareste si se rupe, sfarma?

niste chesti ce au iesit din front desing , "al meu"

am mai multe "chesti", asta e facut mai demult...

scuze de off topic

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Sa continuam ,cu spatele cutiei care a fost scurtata pe verticala :post-18416-139829427239_thumb.jpgpost-18416-139829427244_thumb.jpgDupa vopsitorie cutie,fixarea unui ecran facut dintr-o carcasa de CD(prost material) si o vizita la un xerox si o laminare cu autoadeziv ,finalul arata cam asa:post-18416-139829427249_thumb.jpg

Link spre comentariu

...Dupa vopsitorie cutie,fixarea unui ecran facut dintr-o carcasa de CD(prost material) si o vizita la un xerox si o laminare cu autoadeziv ,finalul arata cam asa:

Incearca sa folosesti in loc de carcasa, CD-urile de protectie din cutiile cu 10-25 CD-uri. Asta daca bineinteles dimensiunile iti permit. Sunt mult mai bune.
Link spre comentariu

OFF TOPIC (oarecum) : Manolo, intr-unul din posturile de pe prima pagina ai pus o poza in care apare un circular Proxon.Ai taiat cumva PCBuri cu acest circular ? Cat ai dat pe el ? Ce turatie are?

Link spre comentariu

Da am tait PCB-uri ,destule .merge foarte bine cu un disc tot Proxxon cu 24 de dinti vidia.turatiaparca 3000,acum pretul e cam in jur de 480 ron,eu l-am luat de ocazie cu 250 ron.Discul e 90 ron,cam scump ,dar taie bine.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Pina or sa revina si ultimile poze,va mai prezint o "scula" un Digital servo tester ,folosit in modelismul RC .Acelasi material komatex.post-18416-139829427168_thumb.jpgpost-18416-139829427172_thumb.jpgpost-18416-139829427179_thumb.jpgpost-18416-139829427183_thumb.jpgpost-18416-139829427187_thumb.jpg

Link spre comentariu

Va salut cu respect frumoase realizari ,sincere felicitari .Am o rugaminte ,aveti intr-una din pozele de inceput un cutter cu maner albastru mai stiti de unde l-ati achizitionat sunt si eu interesat de o bucata si a-si mai avea o rugaminte pt. o carcasa modelul de Weller ce pret ar fi si daca v-ar interesa sa mai confectionati inca una doar ca o vreau pe culoarea de la Weller.Stima.

Link spre comentariu

Cutterul cu pricina,provine dintr-o trusa de cattere primita cadou,adusa din Germania ,o trusa de cattere se gaseste si la Hornbach ,cit priveste carcasa nu fac pentru comercializare.Dar daca doresti o barca de plantat ,discutam. :)

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Toata stima ! Felicitari ! Putin off topic: Partea electronica de la barcute este realizata personal sau achizitionata ? Mi-ar place o barcuta, desi sunt pescar amator ocazional.

Link spre comentariu

Partea electronica este realizata 100% de mine ,aici o monstra de electronica in curs de finalizare:post-18416-139829443913_thumb.jpgSi acum si "carcasa" finalizata buna de dat la apa:post-18416-139829443922_thumb.jpgSi chiar s-a udat ,fleasca :colacpost-18416-139829443929_thumb.jpg

Link spre comentariu

Cand am intrebat de partea electronica, ma refeream la statia de radiocomanda, dar am vazut ca sunt din cele cumparate si sunt scumpe. (Am vazut pe forumul navo, un hobby mult prea scump). Frumos realizat, am vazut ca si mariandmd are asa ceva. Fir intins !

Link spre comentariu

Si eu am facut cateva barcute si electronice pentru barcute dar in ultima vreme a devenit o chestie foarte comerciala si eu am cam renuntat pentru ca s-au stricat multe prieteniiSe pare ca banii si invidia sunt mai importante pentru unii....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări