mariandmd Postat Decembrie 17, 2010 Partajează Postat Decembrie 17, 2010 Pun si eu o poza cu o carcsa de barcuta facuta de mine tot din acelas material si aceas tehnica Link spre comentariu
manolo Postat Decembrie 23, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Astazi a fost un amic la geplast si a luat komatex ,preturile at fi cam astea :komatex alb 3mm ,45 ron /mp,de 4mm 58 ron ,3mm negru 52 ron. Link spre comentariu
nickrvl Postat Decembrie 24, 2010 Partajează Postat Decembrie 24, 2010 Sinteti fericiti, prin posta nu vor sa trimita decit foaie intreaga.... Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Decembrie 24, 2010 Partajează Postat Decembrie 24, 2010 Incearca sa iei de la Pretext Advertising SRL . Link spre comentariu
alin85 Postat Decembrie 30, 2010 Partajează Postat Decembrie 30, 2010 buna, frumoase realizari , felicitari si din partea mea, o intrebare, am vazut ca folositi chit auto, nu se crapa in timp, nu cade?arata foarte bine, cred ca aveti multa rabdare la finisat,la multi ani !!!tuturor , un an nou fericit si bogat, material si spiritual, Link spre comentariu
manolo Postat Ianuarie 12, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Scuze ,raspund cu intirziere chitul auto folosit,este dat in general in strat subtire ,slefuit ff. bine si apoi spritz chit etc.Pina acum nu am avut probleme ,nici macar la barcuta .Nu folositi chit auto cu fulgi de fibra de sticla. Link spre comentariu
manolo Postat Februarie 13, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2011 Va prezint o sursa 0-30V ,intr-o versiune de "incapsulare" by Adistul ,la care am avut si eu o mica contributie:De remarcat butoanele luminate. 1 Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 13, 2011 Partajează Postat Februarie 13, 2011 Super,mai ales butoanele Cum sunt realizate gradatiile din jurul butoanelor? Link spre comentariu
manolo Postat Februarie 13, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2011 "Tehnologia" ar fi cam asa: in Front designer se realizeaza decuparile ,se alege optiunea de potentiometre si aici ai o gramada de setari de desenat,notat etc, dupa care se scoate la o imprimanta laser pe folie transparenta cu adeziv ,si se lipeste pe un plexiglas transparent care va avea in colturi niste leduri ,culoarea la alegere. Link spre comentariu
Vizitator nch Postat Februarie 13, 2011 Partajează Postat Februarie 13, 2011 Up de la mine pentru Manolo! Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Februarie 14, 2011 Partajează Postat Februarie 14, 2011 Am lucrat cu comatex romanesc,inainte de '89 si dupa ani devine casant;caldura grabeste procesul,apa nu lasa sa se usuce materialul.Ai folosit termoformarea? Link spre comentariu
manolo Postat Februarie 14, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2011 Te rog sa ma crezi ca si eu am lucrat cu ceva PVC-uri romanesti inainte de.....,dar de komatex nu am auzit,intilnit,pentru date tehnice viziteaza te rog geplast/ro Link spre comentariu
alin85 Postat Februarie 14, 2011 Partajează Postat Februarie 14, 2011 aveti inca o data si felicitarile mele, arata super , folosesc si eu front designer , unde gasesc gradatiile pentru potentiometre? am avut nevoie de asa ceva si nu am stiut ca are ....,de forex ce parere aveti ? a lucrat cineva cu el, imi pare usor de taiat /modelat , inca nu am facut nimic cu forex dar ma gandesc sa fac....,komatex-ul este ca si forex-ul? difera densitatea? Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Februarie 14, 2011 Partajează Postat Februarie 14, 2011 Indiscutabil,materialele produse in RSR erau ok dar nu prea respectau procesul de fabricatie... geplast are reprezentanta si la Cluj.Dar mai sant si alte firme. Link spre comentariu
manolo Postat Februarie 14, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2011 Sa o luam pe rind ,in FD pe pictogramele din stinga ,vezi o scala gradata de potentiometru ,clik si se deschide o scala si un tabel cu sde optiuni ,si cind iti place ii dai ad to panel.Acum forexul este cam la fel cu komatexul ,dar mai casant cind il tai marginile ies mai zgrunturoase ,se zgiriie foarte usor ,deci Pe vremea aia cu doamna doctor ,se producea mult si de calitate proasta ,din motive tehnologice, Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum