Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

baston electric

adi_0106

Postări Recomandate

cara cu tine rozete :axe:

nu prea merita sa imi rup eu degetele in moacele si coastele baitzasilor de cartier ......eu raman la ideea cu socurile electrice ... e de ajuns sa ii arati "scula" cum face un frumos arc electric intre electrozi si nu cred ca o sa mai aiba tupeu sa faca figuri :prayer: si cum zicea si Bogdi16 ....... noaptea s-au intamplat ambele incidente de care am zis eu ..... si cum e intuneric se vede si mai frumos arcul electric :smt119 iar daca reusesti sa faci jucaria suficient de mica (cam cat un telefon mobil) nu cred ca sunt sanse mari sa te curentezi tu cu ea ..... ii pui si tu 2 butoane pe 2 laturi opuse ... si cand e nevoie sa il folosesti iti este usor sa le aperi pe ambeleasa am io o "simpatie" pt baietzii astia de cartier .... numai picioare in m**e le-as da :smt093 :smt093 :smt062 chiar am sa vb cu un nene cu grade .... sa vad daca am voie sa folosesc asa ceva :yawinkle: si va anunt si pe voi
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 48
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adi_0106

6

• The Stressmaker

5

• remus68

4

• bmxdany

4

Poate nu m-am facut inteles atunci cand m-am referit la arte martiale si la sabia lui Damocles.Asa ca dezvolt putin ideea:ganditi-va ca pe o parte a manusilor o sa aveti `shpe mii de volti iar pe cealalta parte sunt manutzele voastre.La faza cu arcul electric cred ca nu mai e nevoie sa explic ce fatza face un "nene cu puradei" cand apropiati mainile si pacaneste arcul electric format intre ele :))) .Toata treaba e ca generatorul sa nu aiba contact cu corpul tau.Daca vrei si o feerie de lumina foloseste un montaj prins la cureaua de la pantaloni cu un oscilator cu trafo de televizor si acumulatori de telefon mobil(sau alti acumulatori de capacitate mare) si gata: descarcari Corona.Nu cred ca o sa se mai apropie "baietzashii de cartier" sa i-ti ceara mobilul dar sa mai dea noroc cu tine. :)))) Asa poti sa-i vezi stand linistiti la o distanta destul de mare(estimez ca o sa fie distanta pana la scara primului bloc).Poti la legaturi sa folosesti configuratiile manusa - manusa sau manusa - talpa pantofului (asa,daca te atingi de ei ai siguranta ca ii legi la impamantare).

Link spre comentariu
[..]They use electric batons that carry voltages as high as 300,000 volts to shock practitioners[..] - http://www.faluninfo.net/torturemethods ... ric-shock/

750,000 Volt Electric Shock Stun Gun - http://www.stungunsandpepperspray.com/SG750-S.htm

http://www.powerlabs.org/railgun2.htm - eu o vreau pe asta :smt003

ultimul site e foarte interesant, studiaza`l, in special pt ce vrei tu.

este pe acolo un convertor la 200.000v :smt003

Link spre comentariu

Eu zic ca un simplu generator cu un trafo de linii de TV(fly-back) si un 2n3055 poate rezolva problema.Referitor la capitolul reclama,fiecare producator sau distribuitor vrea sa-si vanda marfa,asa ca, sa nu ne incredem in tot ceea ce spun ei.E cam ciudat ca 750KV sa fie obtinuti de doar 2 baterii de 9V(poate or fi baterii atomice :) - la distanta de 2 cm intre electrozi mai degraba are intre 10KV si 30KV ).Spre exemplu la un televizor pe lampi cu firul de FIT in aer apar descarcari Corona cam de 3 cm (probat ! ) .Parerea mea este sa construiesti un oscilator cu un tranzistor si un trafo TV si niste acumulatori mai puternici si o sa ai performante destul de bune.Uite aici o idee : http://www.powerlabs.org/flybackdriver.htm#FLYBACKS:

Link spre comentariu

cred ca e putin exagerat cu 300.000 V ..... sa nu mai zis si de 750.000 ... dar mai stii ce nebuni sunt in lumea asta :smt017 cred ca 25 - 30 kv sunt suficienti ca sa inveti baietii sa fie cuminti .... si sa nu iti faci vreo surpriza sa ii trimiti pe lumea ai-laltamai raman de studiat si testat proiectele de astea ale caror linkuri sunt pe aici :smt004

Link spre comentariu

Nu trebuie mic. !! Mare si tare. Dak e sa se duca pe lumea cealalta asta ee el sio ales meseria asta.Decat sa imi bage el cutitu in mine de cateva ori mai bine stiu ca ma duc cu el la morga si noapte buna.

Link spre comentariu
  • 9 luni mai târziu...

:smt003 legea permite purtarea si folosirea de aparate generatoare de inalta tensiune pt aparare fara nici o autorizatie cu doua conditii si anume sa fie folosite strict defensiv si sa fie omologate adica sa fie cumparat dintr-un magazin specializat si nu facut de tine pt ca alea omologate sunt verificate sa nu omoare omul ci doar sa-l paralizeze pe moment.daca te prinde cu unul facut nu e bine.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Pai daca vreti vre-un electroshoc din ala de politie nu trebuie decat sa-l cumperi de la un politist ca astia nu-l dau peste 200 de lei shi esti sigur ca merge cum trebuie.

Link spre comentariu

... mi se face grea??!!!adic? dac? se d? unul la tine, ?i tu-i mu?i f?lcile, iar ?la pescuie?te 2 boschetari care s? jure c? tu l-ai atacat... b?nui?i urmarea!!! :smt021

Link spre comentariu

ASTA Nu am auzito. Sper sa nu fie adevarata. O prostie mai mare nu am auzit in viata mea.Si dak ala ma ataca cu un JEEp si eu is intr-un matiz ce fac?Is multe situatii cum ai spus si tuh unde nu ai ce face si dak ai pistol si el cutit doar nu o sa arunc pistolu sa ma bat cu pumni si el cu cutitu. I TRAG GLONT IN cap SI noapte buna.

cred ca tu cu matizul tau il dovedesti pe ala cu Jeepul lui ! nu e important sa ai o masina cat mai mare ci cat mai mica dar mai rapida ca a lui ! ia incearca sa te bati cu un sobolan (dala cat pisica) ca e si mai mic si mai redus de rationament ca tine !
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări