Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

configurare router gembird

bogdan_2006

Postări Recomandate

salutare forumistilor.am avut ghinionul de a mi se arde routerul vechi (sweex lw055 de care am fost foarte multumit) si mi-am luat altul, un gembird nsw-r2. problema este ca nu stiu sa-l configurez (cel vechi a fost configurat de o persoana cu care, din pacate, nu mai pot lua legatura), in afara de a seta routerul pe pppoe, a baga userul si parola, si a-l parola (wlan) nu mai stiu ce sa-i fac.am nevoie de ajutor la wlan setup si anume:- am de ales intre (pt banda): 2.4GHz (B), 2.4GHz (G) si 2.4GHz (B)+2.4GHz (G) - mode: AP, WDS, AP+WDS- channel: de la 1 la 13.ce aleg din astea??de fapt problema este urmatoarea: pe wireless am 2 leptopuri conectate, la care le pica conexiunea din cand in cand, si se manifesta astfel: arata pe iconita de la retea, jos, in bara, langa ceas, cum ar pica semnalul, adica as iesi din raza de actiunea a routerul si as reveni imediat, si apoi isi cauta ip, si iar am net, pana cade iar ...in concluzie ce ar trebui sa-i fac, sau care ar fi problema si eventual solutia.multumesc anticipat.de o saptamana tot caut pe net, si nu gasesc mare lucru, sau poate nu am avut norocul ca gasesc linkul care imi trebuie.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bogdan_2006

1

• marinescug

1

Top autori în acest subiect

In primul rand alegi un canal liber dintre cele 13. Pe unul dintre calculatoare da-i sa scaneze dupa retele eireless in zona. Vezi ce canal e liber, neocupat sau pe care ai semnalul cel mai mic. Pe ala il pui. Lasi B+G si AP only.Daca vrei sa fie sigur, pune-i adresele de IP cu mana, adica restictionare dupa MAC-urile placilor.Nu in ultimul rand schimba-i parola din admin/admin in ceva ales d etine si scris cu mana pe o hartiuta pe spatele obiectului.Te protejezi de multe, mai ales daca nu securizezi canalul radio.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări