Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

samsung Syncmaster T260HD

Vizitator Gunny

Postări Recomandate

salutaremi-am luat un Samsung Syncmaster T260HD cu care am avut numa surprize. prima: nu mi-am dat seama ca e monitor la baza. apoi dupa ce am ajuns in tara am constatat ca nu merge pe PAL!!! intelege NTSC, ATSC,QUAM Digital tuner dar nu si PAL. ce as putea face? nu am nici euroscart pe el. sa fie dedicat doar pentru piata americana??

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Toni Marginean

2

Toni Marginean

Utilizezi un receptor extern cu telecomanda ca si in cazul utilizarii monitorului de la PC. Oricum iesi mult mai ieftin decat daca ai modifica aparatul in cauza. Bafta!

Link spre comentariu
Vizitator Gunny

bine dar receiver-ul de la Dolce nu este receptor extern?? hiba este ca nu intelege PAL. in mintea mea am ideea ca ar trebui un "convertor" de la PAL la NTSC sau ATSC. gresesc? va rog sa-mi dati un exemplu concret de aparat care m-ar ajuta. scuze de "nestiinta" :nas:

Link spre comentariu
  • 10 luni mai târziu...
Vizitator Gunny

deci simt ca o iau razna. am cerut serviciul IPTV de la romtelecom. am conectat acest monitor (syncmaster T260HD) la STB cu HDMI si ce credeti???? : mode not supported. asa ca este de VANZARE 1000 ron!!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări