Vizitator Gunny Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 salutaremi-am luat un Samsung Syncmaster T260HD cu care am avut numa surprize. prima: nu mi-am dat seama ca e monitor la baza. apoi dupa ce am ajuns in tara am constatat ca nu merge pe PAL!!! intelege NTSC, ATSC,QUAM Digital tuner dar nu si PAL. ce as putea face? nu am nici euroscart pe el. sa fie dedicat doar pentru piata americana?? Link spre comentariu
Vizitator alfor2001 Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Il folosesti cu un tuner extern Link spre comentariu
Vizitator Gunny Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Il folosesti cu un tuner externadica?? eu am Dolce. nu prea stiu ce este ala tuner extern Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Utilizezi un receptor extern cu telecomanda ca si in cazul utilizarii monitorului de la PC. Oricum iesi mult mai ieftin decat daca ai modifica aparatul in cauza. Bafta! Link spre comentariu
Vizitator Gunny Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 bine dar receiver-ul de la Dolce nu este receptor extern?? hiba este ca nu intelege PAL. in mintea mea am ideea ca ar trebui un "convertor" de la PAL la NTSC sau ATSC. gresesc? va rog sa-mi dati un exemplu concret de aparat care m-ar ajuta. scuze de "nestiinta" Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 De exemplu, eu utilizez si sunt foarte multumit de "Win Fast TV Pro II". Link spre comentariu
Vizitator Gunny Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 ai aceeasi problema? cum l-ai legat?? sau ai legat Win Fast la pc , DOlce sau ce ai la Win Fast si apoi televizorul? Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Ai acest model .......????? De unde l-ai adus....????? Daca dai mai multe detalii te ajut .. Link spre comentariu
Vizitator Gunny Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 exact!!! este adus din Afganistan de la un tip din State care pleca acasa si avea destul bagaj. fiind un "deal" nu m-am mai uitat la detalii. Link spre comentariu
Vizitator Gunny Postat Octombrie 29, 2011 Partajează Postat Octombrie 29, 2011 deci simt ca o iau razna. am cerut serviciul IPTV de la romtelecom. am conectat acest monitor (syncmaster T260HD) la STB cu HDMI si ce credeti???? : mode not supported. asa ca este de VANZARE 1000 ron!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum