gcom61 Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Va salutIncep prin a-mi cere scuze daca nu este locul indicat pt acest subiectAvem la serviciu o instalatie noua,cu o parte din comenzi pe touchscreen,iar realizatorul instalatiei nu vrea sa realizeze o interconectare intre diplayul initial si un pc.Folosind o poza cu acel touchscreen,doresc sa realizez o miniaplicatie in modul urmator: pe acea poza sa pot pune niste [butoane]care sa deschida alte aplicatii(word,excel)sau alte poze care contin la randul lor butoane .Acest lucru ne-ar ajuta pt calcul consumabile.Multumesc Link spre comentariu
Laci Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Salut,Ce vrei sa faci defapt? sa faci o interfata touch? Pur si simplu nu-mi e clar ce vrei sa faci defapt Link spre comentariu
gcom61 Postat Decembrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Folosind poza instalatiei,sa fac o aplicatie pt calculul consumabilelor pt fiecare sabansamblu de instalatie in parte(un click pe utilajul de pe poza sa deschida un text sau excel)Aceasta aplicatie va rula numai pe un PC deoarece antreprenorul nu doreste interconectarea PC cu instalatia propriu zisa. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Poti pune o poza cu schema instalatiei....desi stiu la ce te referi...robinete, bazine etcDepinde in ce ai mai lucrat....Daca ai cochetat vreo data cu Basic, iti recomand Visual Basic, daca nu, atunci iti recomand Multi Media Builder. Link spre comentariu
Laci Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Iti recomand de ex. CVI de la National Instruments, sau TurboC++ de la Borland (e free) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum